1. Tarptautinė logistikos kompanija „Omniva“ į savo komandą kviečia kurjerių tinklo vadovą (-ę). Kandidatams siūlomas 3500–4500 Eur mėnesinis atlyginimas (bruto), tarptautinė organizacijos kultūra ir lanksčios darbo valandos su nuotolinio darbo galimybe.

Pagrindiniai uždaviniai – kurjerių tinklo strategijos kūrimas ir įgyvendinimas, veiklos analizė, naujovių ir investicijų įgyvendinimas, procesų bei resursų savalaikis planavimas, veiklos procesų sisteminimas, tobulinimas ir optimizavimas. Iš būsimojo kolegos tikimasi puikių vadovavimo ir darbo su žmonėmis įgūdžių, atvirumo naujovėms ir gebėjimo greitai mokytis.

„Skelbimas pateiktas vizualiai, detaliai aprašoma įmonės veikla ir lūkesčiai kandidatams, taip pat suteikiama galimybė pateikiant savo gyvenimo aprašymą kandidatuoti per vidinę atrankų įmonės sistemą“, – apibūdina CV-Online rinkodaros specialistė Vaida Murauskaitė.

2. Lietuvos nacionalinis operos ir baleto teatras ieško kolegos pastatymų, renginių ir gastrolių organizavimo skyriaus koordinatoriaus/ asistento pozicijai užimti. Siūlomas 1720–2200 Eur atlyginimas (bruto) ir galimybė dirbti komandoje su žymiausiais tiek Lietuvoje, tiek visame pasaulyje kūrėjais.

Į darbuotojo atsakomybių sąrašą įeina asistavimas skyriaus renginių organizatoriams, susirašinėjimas lietuvių ir anglų (ir/ar kitomis) kalbomis, įvairių dokumentų, sutarčių projektų rengimas, viešųjų pirkimų procedūrų vykdymas bei su tuo susijusių dokumentų rengimas. Iš kandidato įmonė tikisi iniciatyvumo, atsakingumo, kruopštumo, greitos orientacijos bei aukštojo universitetinio išsilavinimo.

Darbo skelbimas pateiktas lakoniškai ir konkrečiai, aprašomos atsakomybės ir reikalavimai, siūlomos naudos, tačiau nėra plačiau aprašoma darbovietės veikla. Ankstesnė patirtis nėra reikalaujama, tad pozicija tinkama pradedantiems savo karjeros kelią specialistams.

3. Komunikacijos projektų valdymo paslaugas teikianti įmonė „Synergium“ pateikia patrauklų darbo pasiūlymą apskaitininkui (-ei). Įmonė nurodo, jog darbas tinka ir patirties neturintiems, tačiau išmokti pasiryžusiems kandidatams, taip pat suteikia galimybę dirbti nuotoliniu būdu ir laisvu grafiku.

„Įmonė siūlo 1100–1250 Eur atlyginimą (bruto) su ketvirtinių bonusų galimybe, darbui reikiamą įrangą, galimybę pasirinkti vieną iš kelių naudų paketų, kaip privalumus nurodo darbą saugioje industrijoje, jauną tarptautinį kolektyvą bei puikią įmonės kultūrą. Mainais iš darbuotojo įmonė tikisi atsakingumo, kruopštumo, kompiuterinio raštingumo, panašaus darbo patirtį nurodo kaip privalumą“, – darbo skelbimą komentuoja CV-Online rinkodaros specialistė.

Darbo skelbime nuosekliai pristatoma įmonės veikla, darbo pobūdis, didelis dėmesys skiriamas papildomoms naudoms aptarti. Pasiūlymas pateiktas gan neformaliu ir draugišku tonu.

4. Kredito unija „Saulėgrąža“ prie savo komandos prisijungti kviečia privačių/ verslo klientų projektų vadovą (-ę) aktyviai naujų klientų paieškai, santykių su esamais klientais palaikymui ir profesionaliam konsultavimui.

Darbuotojui siūlomas 2800–3400 Eur atlyginimas (bruto), sveikatos draudimas, priedai ypatingomis gyvenimo progomis, draugiška, profesionali ir vieninga komanda, patogi ir jauki darbo vieta Vilniaus centre bei karjeros galimybes.

Kandidatui būtinas aukštasis arba aukštesnysis išsilavinimas, darbo patirtis ekonomikos, finansų ar bankininkystės srityje, į rezultatą orientuota pardavimų patirtis ir puikūs bendravimo ir pardavimų įgūdžiai. Skelbimas konkretus, trumpai pristatoma įmonės veikla ir vertybės.

5. Nacionalinis transplantacijos biuras ieško ne mažesnę nei 1 metų darbo patirtį ryšių su visuomene, medijų srityje, viešojo sektoriaus institucijų ir verslo organizacijų komunikacijoje ar reklamos projektų valdyme turinčio komunikacijos skyriaus vyriausiojo specialisto (-ės).

Darbuotojui siūlomas 1752 Eur atlyginimas (bruto), atsakingas, įdomus ir savarankiškas darbas. Atsakomybės: straipsnių, žinučių ir naujienlaiškių rengimas, ryšių su žiniasklaida, institucijomis ir bendruomenėmis užmezgimas ir palaikymas, komunikacijos strategijos kūrimas ir projektų koordinavimas, įmonės interneto svetainės administravimas ir darbas su socialiniais tinklais, renginių organizavimas.

Darbo skelbime pateikta esminė informacija, skelbimas trumpas ir konkretus. Nėra pateikta informacijos apie darbdavio veiklą, pastebi V. Murauskaitė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją