1. Inovacijų agentūra, Lietuvos verslo inovacijų, verslumo ir eksporto skatinimo partneris, veikiantis kaip nacionalinė inovacijų ekosistemos platforma, darbui Vilniuje su nuotolinio darbo galimybe ieško Verslo vystymo ir verslumo skatinimo projektų vadovo (-ės).

Šiuo metu ieškomas kolega į pakaitinę poziciją (2 metams), bet ateityje gali atsirasti galimybių tęsti karjerą agentūroje.

Siūlomas atlyginimas 2000 –2400 Eurų neatskaičius mokesčių.

„Įstaiga kviečia įsitikinti, jog darbas viešajame sektoriuje, jeigu tik pats to nori, gali būti įdomus, suteikiantis laisvę kurti, prisiimti atsakomybę ir lyderystę“, – sako CV-Online marketingo vadovė Rita Karavaitienė.

Šioms pareigoms reikalinga:

* Turėti ne mažesnę nei 2 metų organizacinio darbo ir/ar projektų valdymo ir/ar projektų koordinavimo patirtį;
* Turėti aukštąjį išsilavinimą;
* Pasižymėti puikiais organizaciniais, laiko planavimo ir komunikaciniais įgūdžiais bei turėti aukštą orientaciją į rezultato siekimą.
* Darbo pasiūlyme išsamiai aprašomas darbo pobūdis, laukiančios užduotys ir atsakomybės.
Įmonė kandidatui siūlo hibrinį darbo modelį, prasmingą ir iššūkių kupiną darbą, profesionalų kolektyvą.

2. Personalo atrankų įmonė savo klientui (įmonės pavadinimas neatskleidžiamas) ieško vadovo (-ės). Darbas Vilniuje. Atlyginimas 8330–12500 Eurų bruto + nuo rezultatų priklausantys priedai.

Ieškoma aukšto lygio vadovo (-ės), susipažinusio su programinės įrangos kūrimo principais, lyderio ir komandos žaidėjo, kuriam patinka būti viešu organizacijos veidu. Naujasis vadovas dirbs su daugiau nei 50 aukštos kvalifikacijos specialistų.

Šiose pareigose reikės vadovauti verslui, siekiant strateginių ir taktinių tikslų, vadovauti vadovų komandai, kurią sudaro COO, CTO, žmonių ir kultūros vadovas, verslo plėtros vadovas,
Įmonė kviečia įgyti verslo augimo patirties dirbdant su tarptautiniais klientais ir partneriais.

Tikimasi, kad kandidatas turės svarios vadovaujančios (bent jau 30-ties žmonių kolektyvui) darbo patirties IT srities ar susijusios srities įmonėje. Reikalinga tarptautinė patirtis, anglų kalbos žinios, komunikaciniai ir įmonės atstovavimo gebėjimai.

Skelbimas, pasak R. Karavaitienės, tikslus, trumpas, konkretus. Kandidatus greičiausiai sudomino patrauklus atlyginimas, darbo pobūdis, bei atsakomybės lygis.

3. Valstybės įmonė „Regitra“ darbui Vilniuje ieško jaunesniojo (-iosios) specialisto (-ės), kuriam bus patikėtos šios užduotys:

* Išduoti (keisti) kelių transporto priemonių vairuotojo pažymėjimus, teikti susijusią informaciją
* Tvarkyti duomenis duomenų bazėse ir informacinėse sistemose
* Aptarnauti klientus, pageidaujančius laikyti vairavimo egzaminą, registruoti juos egzaminui, teikti susijusią informaciją
* Teikti naudojamų registrų duomenis
* Apdoroti kompiuterinius duomenis apie transporto priemones.

Siūlomas darbo užmokestis 1100–1300 Eurų, neatskaičius mokesčių. Kas mėnesį prie darbo užmokesčio gali būti mokamas papildomas darbo užmokestis (iki 20 %) už darbuotojo veiklos rezultatus. 

Reikalinga:
* Turėti ne žemesnį kaip aukštesnįjį išsilavinimą
* Turėti gerus bendravimo įgūdžius, gebėti sklandžiai, motyvuotai ir argumentuotai dėstyti mintis raštu bei žodžiu, gebėti valdyti konfliktines situacijas
* Išmanyti etikos pagrindus ir klientų aptarnavimo principus.

„Skelbime atskirai išskiriamos darbuotojams suteikiamos naudos. Tarp jų yra numatytos ir kolektyvinės naudos, pvz. papildomos laisvos ir atostogų dienos. Taip pat tobulėjimo galimybės, paskatinimai ir pagalba, įmonės tradicijos ir patraukli darbo aplinka“, – komentuoja CV-Online marketingo vadovė.

4. Inovacijų agentūra siūlo darbą kontaktinio centro konsultantui (-ei), kuris bus atsakingas:

* už kokybiškų ir individualizuotų konsultacijų verslo pradžios, vystymo, tarptautinės plėtros bei inovacijų klausimais teikimą telefonu, el. paštu, bei kitomis ryšio priemonėmis;
* už informacijos rinkimą, kaupimą ir aktualumo užtikrinimą Inovacijų agentūros portale bei verslo aplinkos poreikių identifikavimą;
* už pagalbą klientams naudojantis Kontaktinio centro elektroninėmis paslaugomis bei jų tobulinimą;
* už vieningo klientų aptarnavimo standarto kūrimą ir įgyvendinimą;
* už klientų apklausų iniciavimą ir vykdymą.

Darbas Vilniuje su nuotolinio darbo galimybe.
Atlyginimas 1800–2200 Eurų bruto.

Naudas įmonė nurodo tokias pačias, kaip ir Verslo vystymo ir verslumo skatinimo projektų vadovui.

5. „Gofaizen & Sherle OÜ“ darbo pasiūlymas – vienas trumpiausių skelbimų.

Įmonė ieško ataskaitų apie pinigų plovimą pareigūno (-ės).
Įmonė suteikia įvairias darbo laiko galimybes, tai gali būti ir kaip pastovus ir kaip paildomas darbas, lanksčiu grafiku, Vilniuje arba nuotoliu.

Atlyginimas – 1400–2000 Eurų, neatskaičius mokesčių.

Itin didelis privalumas – darbo su AML/KYC/CFT patirtis. Darbo pobūdis plačiau neaprašomas, reikalavimai – vos 3.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)