1. Anglų kalba parašytas darbo skelbimas.
Bendrovė „jobRely“ darbui Vilniuje su nuotolinio darbo ir darbostogų galimybe ieško jaunesniojo pardavimų vadybininko (-ės). Atlyginimas – 1500– 3000 Eur bruto.

Skelbime įmonė prisistato su video medžiaga, įvaizdinėmis iliustracijomis ir išsamiu veiklos, bei paslaugų aprašymu.

Reikalavimai kandidatui nėra sudėtingi, svarbiausia – noras dirbti B2B pardavimų srityje. Įmonė tikisi, kad kandidatas išmano pardavimų principus, geba dirbti su CRM ir MS Excel, moka anglų arba vokiečių kalbas.

„Įmonės pasiūlymas darbuotojui išdėstytas gan originaliai, vengiama klišinių formuluočių. Būsimam darbuotojui įmonė siūlo pasiikėjimu grįstą verslo kultūrą ir nurodo tokius privalumus: nuotolinį darbą, darbostogas, lanksčias darbo valandas ir mažą, bet efektyviai dirbančią komandą“, – vieną populiariausių praėjusios savaitės darbo skelbimų įvertino CV-Online marketingo vadovė.

2. „Moller Auto Keturi žiedai“ darbui Vilniuje ieško generalinio direktoriaus (-ės). Siūlomas darbo užmokestis – 7000 Eurų neatskaičius mokesčių + priedai (skelbime nedetalizuojami).
Darbo pasiūlymas vizualiai patrauklus, parašytas anglų kalba.

Didžiają darbo skelbimo dalį sudaro reikalavimų kandidatui sąrašas. Įmonei ypač svarbi svari ir sėkminga vadovaujančio darbo patirtis, asmeninės savybės, pvz. nuoširdumas, atidumas detalėms. Reikalingos puikios lietuvių, anglų ir rusų kalbų žinios.

Darbo pobūdis detaliai neaprašomas, darbuotojui sutiekiamos papildomos naudos neatskleidžiamos.

3. Personalo atrankų įmonė savo klientui – statybinių medžiagų gamintojui (įmonės pavadinimas neatskleidžiamas) – ieško bent 4 metų vadovaujančio darbo patirties turinčio vadovo (-ės).

Darbo vieta – Vilnius.

Atlyginimas: 3300–6600 Eur bruto.

Skelbimas – anglų kalba.

Reikalavimai kandidatui labiau techniniai:
Geras gamybos technologinių procesų išmanymas.
Gebėjimas savarankiškai priimti sprendimus ir dirbti komandoje.
Atsakomybė už pavesto darbo eigą ir rezultatus.
Noras ugdytis, įgyti naujų žinių, tobulinti profesinius įgūdžius ir gebėjimus.
Puikios anglų, rusų ir lietuvių kalbų žinios (tiek žodžiu, tiek raštu).
B kategorijos vairuotojo pažymėjimas.
Darbo pobūdis aprašytas trumpai, bet tiksliai. Kaip ir reikalavimuose, pagrindinė orientacija – į sklandžios gamybos užtikrinimą ir rezultatus.

„Pagal darbo skelbime pateiktą informaciją, tai labiau organizuotam taktikui, nei strategui tinkantis pasiūlymas.

Pasiūlymas kandidatui gan standartinis. Siūlomas dinamiškas darbas, palaikanti komanda, suteikiamos asmeninio ir profesinio tobulėjimo galimybės, konkurencingas atlyginimas ir visos darbui reikalingos priemonės“, – vertina R. Karavaitienė.

4. Dar vienas anglų kalba parašytas darbo skelbimas.
Sparčiai auganti tarptautinė IT įmonė „Primend“ darbui Vilniuje su nuotolinio darbo galimybe ieško pardavimų vadybininko (-ės), kuris bus atsakingas už sėkmingą IT sprendimų ir paslaugų pardavimą potencialiems ir esamiems klientams, dalyvavimą kuriant naujas paslaugas ir užtikrinant puikią klientų patirtį Baltijos šalių įmonėms ir organizacijoms.

Siūlomas atlyginimas – 3000–5000 Eur bruto bei nuo rezultatų priklausantys priedai.

Šiam darbui reikalingas IT rinkos išmanymas, B2B IT paslaugų pardavimo patirtis, Microsoft produktų ir paslaugų išmanymas, puikios lietuvių ir anglų kalbos žinios, bei puikūs derybiniai gebėjimai.

Įmonė siūlo tradicinius variantus:
Asmeninio ir profesinio augimo galimybes
Tarptautinę komandą
Motyvuojantį atlyginimą ir priedus.
Įmonė prisistato su video medžiaga. Atskleidžia savo vertybes, viziją ir misiją, tai gali būti puiki informacija kandidatui, siekiant geriau pažinti įmonę.

5. „Sidabrinė linija“ – nemokami draugystės pokalbiai, emocinė ir informacinė pagalba telefonu vyresnio amžiaus žmonėms. Jau 6-erius metus veikianti linija suteikia galimybę senjorams turėti telefoninį draugą, su kuriuo galima reguliariai kalbėtis dominančiomis temomis, aptarti aktualijas ar tiesiog pasišnekučiuoti. Veiklos misija – mažinti vyresnio amžiaus žmonių vienišumą ir socialinę atskirtį.

„Sidabrinė linija“ auga ir šiuo metu ieško veiklos vadovo (-ės) Vilniuje, kuris bus atsakingas (-a) už:
projektų pilną „Sidabrinės linijos“ veiklos organizavimą, koordinavimą, iškeltų tikslų ir užduočių pasiekimą, biudžeto vykdymą;
„Sidabrinės linijos“ atstovavimą bendraujant su svarbiausiais valstybės, verslo ir visuomenės sprendimų priėmėjais, rėmėjais, partneriais, kitomis organizacijomis.

Darbo užmokestis 3500-4500 Eurų neatskaičius mokesčių.

„Darbo pasiūlymas itin trumpas. Reikalavimai vos keli, o vienas iš jų – matyti vertę bei prasmę filantropinėje veikloje ir norėti prisidėti kuriant draugišką senatvei Lietuvą.
Kandidatui siūloma tapti didelės profesionalios organizacijos dalimi, kurios tikslai paremti vertybėmis, o ne pelnu“, – apibendrina R. Karavaitienė.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją