1. Vičiūnų įmonių grupė prie vadovų komandos kviečia prisijungti finansų vadovą (-ę).

Dėl pernelyg vangių planų pasitraukti iš Rusijos rinkos kritikuojama įmonių grupė naujajam vadovui siūlo galimybę įsitraukti priimant strateginius verslo vystymo bei transformacijos sprendimus, kurie bus įgyvendinami Vakarų Europos rinkose. Garantuojama dinamiška karjera tarptautinėje aplinkoje ir įsitraukimas į tikrą sprendimų priėmimo sūkurį.

Darbas Kaune, atlyginimas – 4133 Eur bruto.

„Įmonė prisistato su animuotu video klipu, kuriame pristato įmonės, kaip darbdavio išskirtinumus ir privalumus. Darbo pasiūlymas su aiškia struktūra, gero dizaino“, – vertina CV-Online marketingo vadovė Rita Karavaitienė.

Iš kandidato tikimasi 3+ metų finansų valdymo patirties, taip pat analogiško darbo patirties mažmeninės prekybos/gamybos įmonėje. Darbo patirtis FMCG sektoriuje ir vadovavimo patirtis – privalumas. Reikalingos puikios anglų kalbos žinios.

Kandidatui siūlomo atlygio krepšelio sudėties/motyvacinių priedų įmonė neaprašo.

2. Bendrovė „Gemma Express“, tarptautinė perspektyvi transporto kompanija, užsiimanti krovinių pervežimu ES šalyse. Tolimesnei plėtrai ieško energingų ir motyvuotų transporto vadybininkų, galinčių atlikti operatyvinius darbus, sistematizuoti pagrindines veiklos sritis ir padėti įmonei plėstis kitose rinkose. Reikalingas darbuotojas (darbuotoja) galintis ir norintis dirbti naktinėje pamainoje. Įmonė tvirtina, kad darbui naktinėje pamainoje sudarytos puikios sąlygos.

Darbas Vilniuje. Suteikiama nuotolinio darbo ir laisvu grafiku galimybė. Siūlomas darbo užmokestis – 1500-2800 Eurų neatskaičius mokesčių. Pastaba: atlyginamas nuo 1500 EUR prieš mokesčius neturint patirties per bandomąjį laikotarpį. Įmonės pasiūlyme kandidatui minimi standartiniai dalykai: draugiškas kolektyvas, socialinės garantijos, laiku mokamas atlyginimas, darbo priemonės.

Neturinčius patirties – apmoko.

Darbo pobūdis:
vilkikų vairuotojų darbo planavimas, organizavimas ir kontrolė
bendravimas su vairuotojais ir operatyvus iškilusių problemų, sprendimas, krovinių gabenimo metu reikiamų dokumentų ruošimas ir archyvavimas.

3. IKEA darbui Vilniuje ieško bent 5 metų panašaus darbo patirties turinčio marketingo vadovo (-ės). Siūlomas atlygis – 4150 Eur bruto.

Darbo skelbimas paruoštas anglų kalba.

„Įmonė su kandidatais bendrauja lengvu, šmaikščiu tonu, bet taip pat išlaiko aukštą profesionalumą. Darbo pasiūlymą įmonė pradeda nuo tokios frazės - “Gal mes ir dirbame su dėžėmis, bet galvojame už jų ribų”. Skelbime naudojama ir nuotrauka su darbuotojais“, – pastebi CV-Online marketingo vadovė.

Būsimam darbuotojui siūlo profesinio tobulėjimo, nuolatinio mokymosi, įdėjų įgyvendinimo galimybes, taip išvardina ir kitus privalumus, pvz. Sveikatos draudimą, maitinimą draugiškomis kainomis, Švediško dizaino uniformą; dovanų kuponus ir šventes.

Įmonė išskiria ir savo vertybes: tvarumą, įvairovę, bendrumo kūrimą ir skatinantį augimą. Tai labai geras darbdavio įvaizdį formuojančio darbo skelbimo pavyzdys.

4. Slaptas skelbimas – kai įmonės pavadinimas neatskleidžiamas. Darbo pasiūlymas parašytas anglų kalba.
Įmonės tikslas – tapti pirmaujančiu tarptautiniu P2P skolinimo partneriu, suteikiant klientams greitus ir paprastus finansavimo sprendimus.

„Šiuo metu ieškomas ambicingas ir aistringas generalinis direktorius (CEO). Jis bus atsakingas už sutelktinio finansavimo platformos Europoje sukūrimą, paleidimą ir valdymą. Vadovauti savo svajonių komandai, plėtoti ir valdyti dinamišką ir įdomų fintech verslą“, – apibūdina R. Karavaiteinė.

Darbas Vilniuje. Siūlomas atlyginimas – 5000-9000 Eur bruto + KPI rezultatais paremti mėnesiniai priedai.

Pagrindiniai reikalavimai: vadovaujančio darbo patirtis sutelktinio skolinimo ar kito panaašaus FinTech produkto srityje, aukšti etikos standartai, puikus technologijų išmanymas.

5. Vilniaus atliekų sistemos administratorius, Savivaldybės įmonė siūlo darbą duomenų tvarkymo specialistui (-ei).

Darbo užmokestis – 1800-1900 Eur bruto. Papildomos naudos darbuotojams (po bandomojo laikotarpio): papildomas sveikatos draudimas, atvykimo į darbą kompensavimas, mokymai, medicininė profilaktinė darbuotojų patikra.

Darbo pobūdis:
• Kasdienis darbas su didelės apimties klientų duomenų baze;
• Rinkliavos mokėtojų duomenų įvestis, apdorojimas, redagavimas, mokėjimų pranešimų formavimas;
• Duomenų kokybės užtikrinimas, neatitikimų identifikavimas, duomenų kontrolė;
• Veiklos ataskaitų rengimas, rodiklių analizė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)