1. UAB "GTN", finansinio tarpininkavimo paslaugas ir mokesčių konsultacijas teikianti įmonė, darbui Vilniuje ieško administratoriaus (-ės) - klientų vadybininko (-ės).
Siūloma nuotolinio darbo galimybė, taip pat darbas lanksčiu grafiku. Atlyginimas: 1200-2000 Eurų neatskaičius mokesčių.

Darbo pobūdis apima komunikacijos su klientais, dokumentų tvarkymo, informacijos apdorojimo užduotis. Šiam darbui reikalingas raštvedybos išmanymas, anglų kalbos žinios bei gebėjimas vienu metu atlikti kelias užduotis.

„Darbo pasiūlymas parašytas sausai, konstruktyviai. Įmonė kviečia kandidatus užpildyti specialią formą, kurioje pateikiami klausimai apie kandidato lūkesčius būsimam darbui, taip pat teiraujamasi, kas patiko ir nepatiko ankstesniame darbe, prašoma pagrįsti savo tinkamumą šiam darbui“, – apžvelgia CV-Online marketingo vadovė Rita Karavaitienė.

2. Tarptautinės farmacijos kompanijos „Berlin Chemie Menarini Baltic“ Lietuvos komanda ieško naujo darbuotojo – produktų vadybininko (-ės). Darbas Vilniuje. Atlyginimas 3000-5000 Eurų bruto.

Atsakomybės sritys:
Paskirtos produktų grupės marketingo strategijos kūrimas ir įgyvendinimas – nuolatinė rinkos analizė, marketingo plano ruošimas, tinkamiausių marketingo priemonių parinkimas ir įgyvendinimas, naujų produktų įvedimas į rinką.

Pagrindiniai kandidatui keliami reikalavimai:
* Aukštasis medicininis arba farmacinis išsilavinimas;
* Sėkmingo darbo produktų vadybininko pareigose farmacinėje kompanijoje patirtis;
* Geros anglų kalbos žinios (žodžiu ir raštu).

„Įmonė išsamiau neprisistato, privalumų kandidatui nepateikia, įmonės siūlomas atlygio paketas ir motyvaciniai priedai nevardinami. Darbo pasiūlymas itin trumpas, vos iš kelių sakinių, tačiau tai nemažina kandidatų susidomėjimo pasiūlymu“, – pastebi R. Karavaitienė.

3. Personalo atrankų bendrovė savo klientui – „Bepco“ ieško vadovo (-ės). Darbas Vilniuje su nuotolinio darbo galimybe. Siūlomas atlygis – 5000 Eur + priedai. Darbo skelbimas anglų kalba.

Darbo pasiūlymas itin išsamus: pristatoma įmonė, aprašoma jos veiklos specifika ir išskirtinumai.
Atskira pastraipa pristatomas darbo pobūdis, vadovui keliami tikslai bei jo laukiantys iššūkiai.
Itin detaliai ir stuktūriškai išvardinamos atsakomybės, bei joms vykdyti reikalingi įgūdžiai ir patirtis.

4. Personalo atrankų įmonė savo klientui – ilgametę patirtį turinčiai Lietuvos kompanijai, kuri skiria didelį dėmesį kasdienių vartotojų poreikių patenkinimui ir kokybiškų paslaugų teikimui, šiuo metu į savo komandą ieško finansų vadovo (-ės).

Darbas Kaune, atlyginimas 6600-9000 Eurų bruto. Taip pat suteikiami: sveikatos draudimas; galimybė naudotis įmonės automobiliu ir kompensacija už degalus (esant poreikiui), sprendimų priėmimo laisvė.

Darbo aprašymas:
* Finansinės strategijos ir finansinių planų kūrimas
* Finansų skyriaus valdymas
* Finansinio audito procesų organizavimas ir kuravimas
* Grynųjų pinigų srautų planavimas ir vykdymas
* Pelno ir nuostolio prognozių rengimas
* Pagrindinių finansinių rodiklių analizė ir valdymas

„Skelbimas lakoniškas, jame pateikta esminė informacija, reikalavimų sąrašas optimalus. Trumpai kalbant, jame yra visko tik tiek, kiek reikia ir ne daugiau“, – sako CV-Online marketingo vadovė.

5. UAB „Elgama-Elektronika", kurios veiklos kryptis yra naujos kartos išmaniųjų daugiafunkcių elektroninių elektros skaitiklių projektavimas ir gamyba, darbui Vilniuje ieško pardavimų vadybininko (-ės). Darbo skelbimas paruoštas anglų kalba.

Darbo užmokestis: 1800-2200 Eur bruto + priedai bei draudimas nuo nelaimingų atsitikimų; dalinis sporto klubo abonemento kompensavimas; nemokama parkavimo vieta ir laisvadienis gimimo dienos proga.

Iš būsimo vadybininko tikimasi, kad jis mokės anglų kalbą, bus motyvuotas, bus privalumas, jei turės panašaus darbo patirties.

Įmonė išsamiai prisistato, skelbime pateikia svarbiausią su darbo pobūdžiu ir privalumais susijusią informaciją. Reikalavimai ne itin aukšti, vertinamos asmeninės savybės.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją