„Esame itin dinamiška komanda, šiuo metu, kartu su visa „Intrum“ įmonių grupe, einame transformacijos keliu – kuriame vieną, 24 Europos šalyse unifikuotai veikiantį verslo modelį, tad į komandą kviečiame ir savo karjerą dar tik pradedančius specialistus, kuriems galime pasiūlyti standartizuotas užduotis bei aiškius veiklos procesus, ir žinių bei darbo patirties jau įgijusius profesionalus. Jiems patikėsime didelės apimties ir kūrybiškumo, inovacijų reikalaujančius projektus“ – sako Vaineta Barevičiūtė-Kryževičienė, įmonės direktorė.

Šiame plėtros etape jau 8 metus veikianti įmonė ieško duomenų analitikų, projektų vadovų, projektų koordinatorių, duomenų ir apskaitos administravimo specialistų. Prie komandos prisijungti galimybę turi ir kiek rečiau į ją kviečiami specialistai: visos įmonės efektyvumu besirūpinantys nuolatinio tobulėjimo specialistas, teisininkų komandos bei informacinės saugos vadovai.

Kandidatams įmonė siūlo multikultūrinę aplinką, neribotas karjeros galimybes tarptautiniu mastu, nuolatinį profesinį augimą ir tobulėjimą bei itin patrauklų sveikatos draudimo paslaugų paketą ir galimybę iki pusės savo darbo laiko dirbti per nuotolį.

Intrum GBS siūlo darbą:

1. Duomenų administravimo specialistams (prireiks anglų, švedų, norvegų kalbų žinių, įmonė apmoka kalbų kursus).

Iš kandidatų tikimasi dėmesio detalėms, puikių įgūdžių dirbant MS Office programomis, gebėjimo ir noro mokytis, gebėjimo užtikrinti darbo rezultatų kokybę greitai besikeičiančioje aplinkoje ir nustatyti tobulintinas sritis ar procesus.

Siūlomas atlygis: 1100 - 1950 Eur neatskaičius mokesčių.

2. Projektų koordinatoriams, kurie užsiims duomenų analitika (informacijos srautų analizė, procesų tobulinimas, informacinių sistemų testavimas ir pan.) bei klientų informacijos administravimu; dirbs su finansiniais dokumentais ir projektų planavimu bei valdymu.

Siūlomas atlygis: 1300-2200 Eur neatskaičius mokesčių.

3. Verslo procesų administravimo koordinatoriams, iš kurių tikimasi skolų išieškojimo proceso žinių, proaktyvaus požiūrio į procesų tobulinimą, gebėjimo greitai ir efektyviai spręsti problemas bei užtikrinti sklandų bendradarbiavimą tarp skirtingų komandų bei suinteresuotų šalių.

Siūlomas atlygis: nuo 2000 Eur neatskaičius mokesčių.

4. Apskaitos specialistams.

Iš kandidatų tikimasi bent 2 metų darbo patirties apskaitos srityje, analitinių įgūdžių, išsilavinimo finansų srityje, o darbo patirtis su Navision programa bus laikoma konkurenciniu pranašumu.

Siūlomas atlygis: 1300-2500 Eur neatskaičius mokesčių.

5. Projektų vadovams.

Iš kandidatų tikimasi puikių anglų kalbos žinių, patirties projektų valdyme, kūrybiškumo ir nestandartinių sprendimų siūlant veiklos tobulinimo sprendimus, lyderystės ir puikių laiko valdymo įgūdžių, gebėjimo nustatyti prioritetus. Darbo patirtis verslo paslaugų centruose bus laikoma konkurenciniu pranašumu.

Siūlomas atlygis: nuo 2500 Eur neatskaičius mokesčių.

Intrum GBS Lietuvoje veikia jau 8-erius metus, šiuo metu įmonėje dirba per 500 darbuotojų.

***

Šis straipsnis yra specialaus KARJERA projekto ciklo „Ieško darbuotojų“ dalis. Jei turite įdomių darbo pasiūlymų ar prie komandos norite pakviesti prisijungti savo srities profesionalus, susisiekite: roma.macijauskaite@delfi.lt

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją