1. Lietuvos Respublikos Ekonomikos ir inovacijų ministerija įgyvendina Inovacijų reformą 2.0, kurios tikslas – sukurta aiški ir vientisa inovacijų skatinimo sistema, kuri padės pamatą efektyviai (kokybinei) inovacijų ekosistemos plėtrai ir sudarys sąlygas prioritetinių ekonomikos sektorių vystymuisi tarptautiniu mastu. Skelbiama VšĮ „Inovacijų agentūros“ direktoriaus atranka.

Iš būsimo vadovo tikimasi, kad jis kurs viešojo sektoriaus „vienaragį“.

Siūlomas atlyginimas – 7600 Eurų neatskaičius mokesčių. Darbas Vilniuje.

„Darbo skelbimą sudaro organizacijos pristatymas ir ilgas reikalavimų kandidatui sąrašas. Darbo pobūdį galima tik nuspėti, o tai ką siūlo organizacija nedeatalizuojama“, – sako R. Karavaitienė.

2. Vyno klubas darbui Vilniuje ieško jaunesniojo buhalterio (-ės). Darbo užmokestis – 1200-1500 Eur (bruto). Pagal darbo pobūdžio aprašymą ši pozicija apima apskaitininko funkcijas.

Iš kandidato tikimasi bent 2 metų panašaus darbo patirties.

Įmonė išsamiai ir atvirai aprašo tai, ką siūlo kandidatui:

* Galimybę augti savo profesinėje srityje;
* Atlyginimą pagal turimas kompetencijas;
* Papildomas premijas už lūkesčius viršijančius rezultatus;
* Mokymus bei komandiruotes – lavinti įgūdžius;
* Smagumynus – bendrus pietus su kolegomis, kavą, vyno ragavimus, dalyvavimus įvairiuose mūsų partnerių renginiuose, vakarėlius.

3. Įmonės pavadinimo neatskleidžiantis CV-Online klientas – tarptautinė įmonė, viena iš didžiausių maisto papildų kompanijų Lietuvoje, prie savo komandos kviečia jungtis produktų vadovą (Brand Manager), kuris būtų atsakingas už savo kategorijos lyderiaujančio prekės ženklo rinkodaros strategiją ir jos įgyvendinimą.

„Darbas Vilniuje. Atlyginimas – 2800 Eur bruto. Iš kandidato tikimasi panašaus darbo patirties, tačiau nepatikslinama, kelių metų darbinė patirtis reikalinga, daugiau dėmesio skiriama asmeninių savybių ir įgūdžių, kurie pravers būsimame darbe išvardinimui. Įmonei svarbu, kad darbuotojas gebėti valdyti ir analizuoti didelės apimties informacijos srautus“, – pastebi CV-Online marketingo vadovė.
Darbas įdomus, atsakingas, reikalaujantis sveikatos, maisto papildų temų bei medicinos rinkodaros išmanymo ir svarankiško darbo gebėjimų.

Įmonė suteikia galimybę įgyvendinti savo idėjas ir didžiuojasi skandinaviška verslo kultūra.

4. Personalo atrankų įmonė savo klientui – „Concretus Group“ ieško stipraus ir patyrusio IT vadovo/-ės, kuriam (-iai) bus patikėtas itin platus atsakomybių ir funkcijų spektras. Įmonė vienija prekinio betono, gelžbetonio ir aplinkotvarkos produktų gamintojų bei projektavimo ir statybos paslaugų įmones, teikiančias paslaugas Lietuvoje ir užsienio šalyse.

Darbo pobūdį sudaro net 10 itin detaliai aprašytų punktų. Kiekvienas jų reikalauja svarios darbinės patirties, plačių ir gilių žinių, specifinių įgūdžių ir kompetencijų.

Už tokį kompleksinį darbą įmonė siūlo 6600 - 8200 Eurų (neatskaičius mokesčių) dydžio atlyginimą. Kitų naudų darbuotojui įmonė nenurodo. Darbas Vilniuje.

5. Vilniaus Gedimino technikos universitetas/Vilnius Tech pusei etato ieško kūrybinių industrijų fakulteto vyresniojo komunikacijos vadybininko (-ės). Siūlo 580 Eur (neatskaičius mokesčių) atlyginimą.

„Nors siūlomas darbas 0,5 etato, o skelbime nurodoma, kad šis darbas tiktų III–IV kurso studentui, tačiau darbo pobūdis apima nemažai funkcijų ir užduočių, pvz. be turinio socialiniams tinklams kūrimo būsimas darbuotojas bus atsakingas ir už bendravimą su mokyklomis ir moksleiviais, renginių moksleiviams ir studentams inicijavimą bei organizavimą“, – sako CV-Online marketingo vadovė.

Darbo pasiūlymas itin detalus, reikalavimų sąrašas apima tiek techninius įgūdžius, tiek asmenines savybes, o “Pasiūlyme darbuotojui” minimi tokie privalumai ir vertė:
* įdomus ir kūrybingas darbas tarptautiniais vadybos standartais besivadovaujančioje organizacijoje;
* darbas akademinėje aplinkoje;
* darbas kūrybiškoje ir draugiškoje, geros nuotaikos komandoje;
* galimybė derinti darbą ir studijas ar kitas veiklas;
* kvalifikacijos tobulinimo galimybės.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją