„Naujojo vadovo uždavinys – auginti pasauliniu mastu konkurencingą ir inovatyvų verslą. Agentūra skirs ypatingą dėmesį toms sritims, į kurias dedamos viltys dėl didesnio šalies proveržio: tai biotechnologijos, inžinerinė pramonė, informacinių ryšių technologijos ir netgi kosmosas. Todėl laukiame plačiai ir strategiškai mąstančių ekspertų, galinčių sukurti efektyvią inovacijų ekosistemą ir didinti šalies ekonomikos konkurencingumą bei žinomumą pasaulyje“, – sako ekonomikos ir inovacijų ministrė Aušrinė Armonaitė.

„Naujai agentūrai bus keliami aukščiausi skaidrumo standartai, joje numatoma diegti naujausius vadybos metodus“, – sako agentūros įkūrimą kuravusi ekonomikos ir inovacijų viceministrė Eglė Markevičiūtė.

Kandidatai privalo turėti aukštąjį universitetinį išsilavinimą, bent penkerių metų vadovaujamo darbo patirtį, mokėti anglų kalbą C1 lygiu, išmanyti inovacijų sistemą, technologijų ir inovacijų plėtros tendencijas, ekonominę politiką, verslo situaciją ir poreikius. Visi reikalavimai kandidatams skelbiami čia.

Inovacijų agentūros vadovo atlyginimas sieks 7600 eurų su mokesčiais.

Inovacijų agentūra rūpinsis verslumo, eksporto ir inovacijų skatinimo paslaugų verslui teikimu, administruos įvairias paramos verslui priemones, kurių bendra vertė per artimiausius kelerius metus viršys 500 mln. Eur.

Agentūroje dirbs daugiau kaip 300 darbuotojų, ji taip pat turės regioninius padalinius 13-oje Lietuvos miestų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją