1. UAB „Tikkurila“ (PPG grupės įmonių dalis) lyderiaujanti dažų ir pramoninių dangų srityje, darbui Vilniuje su nuotolinio darbo galimybe ieško klientų aptarnavimo specialisto (-ės).

Siūlomas atlyginimas: 1241-1861 Eurų neatskaičius mokesčių.

Darbai, kurie bus patikėti:
• Internetinės prekybos koordinavimas – užsakymų vykdymas, bendravimas su B2C klientais ir logistikos partneriais;
• B2B užsakymų vykdymas, bendravimas su B2B klientais, pretenzijų valdymas, logistikos sprendimai;
• Darbas su verslo valdymo sistema – Microsoft Dynamics AX;
• Vidinė informacijos sklaida kolegoms apie klientų užsakymų statusus, produktus.

„Reikalavimų ne itin daug ir jie nėra labai aukšti, iš esmės orientuojamasi į šiam darbui būtinas asmenines savybes. Iš įdomesnių dalykų, kuriuos įmonė siūlo kandidatui yra nemokami pietūs ir darbo bičiulis pirmomis darbo dienomis“ , – populiariausią darbo skelbimą apžvelgia CV-Online marketingo vadovė.

2. Bendrovė „Mega Baltic“ darbui Vilniuje ieško verslo vystymo vadovo (-ės), kuriam (-iai) siūlo 3300-4100 Eur bruto dydžio atlyginimą.

Įmonė neprisistato, nepateikia informacijos nei apie veiklos specifiką, nei apie savo prekes ar teikiamas paslaugas.

„Darbo skelbime didžiausią dalį sudaro reikalavimai kandidatui. Iš būsimo darbuotojo tikimasi, kad jis turės darbo patirties didmeninės prekybos srityje su FMCG produktais bei ne mažesnę nei 3 metų vadovaujamo darbo patirtį“, – pastebi R. Karavaitienė.

Tai, ką siūlo įmonė yra standartiška ir gan abstraktu: įdomų, dinamišką ir atsakingą darbą; savirealizacijos galimybes; patrauklų darbo užmokestį ir priedus nuo darbo rezultatų.

3. „Staticus“ yra vienas didžiausių Šiaurės Europos rangovų, kuris teikia visą fasadų projektavimo ir įrengimo paslaugų spektrą. Tarptautiniai projektai, prie kurių dirba įmonė, kuria naujus tvarumo, estetikos bei energinio naudingumo standartus.

Įmonė darbui Vilniuje su nuotolinio darbo galimybe ir lanksčiu grafiku ieško personalo valdymo partnerio (-ės).

Atlyginimas: 2800 - 3400 Eurų neatskaičius mokesčių.

Darbo skelbimą įmonė pradeda nuo pasiūlymo darbuotojui, tačiau jis skamba gan standartiškai.
Personalo valdymo partneris bus atsakingas už naujų darbuotojų atrankos proceso nuo skelbimo parengimo iki susitarimo su nauju komandos nariu Lietuvoje ir/ar kitoje Europos šalyje valdymą, darbdavio įvaizdį, žmogiškųjų išteklių procesus, iniciatyvas ir pan.

Šiame darbe reikalingas personalo valdymo ir vadybos srities išsilavinimas bei darbinė patirtis.

4. VĮ Ignalinos atominė elektrinė darbui Vilniuje su nuotolinio darbo galimybe bei lanksčiu darbo grafiku ieško personalo skyriaus vyresniojo specialisto (-ės).

Darbo užmokestis – 2079 Eur bruto (galutinis atlygis priklausys nuo turimų žinių, patirties ir gebėjimo suvokti darbo specifiką).

„Skelbimas itin detalus, dalis informacijos pateikta specialiai paruoštame makete, dalis – tekstu. Įmonė išsamiai prisistato atsakydama į klausimą „Kodėl mes?“, pateikia darbo ir komandinių formavimo nuotraukas, video medžiagą. Įmonė akcentuoja vertybes, kuriomis vadovaujasi, daug dėmesio skiria detaliam motyvacinių priedų darbuotojui aprašymui“, – sako R. Karavaitienė.

Aiškiai ir konkrečiai aprašytas darbo pobūdis, tikslus reikalavimų sąrašas, kandidatuoti skatinanti informacija – visa tai padeda sulaukti daugiau kandidatų dėmesio.

5. Personalo atrankų įmonė savo klientui – tarptautinių įmonių grupei ieško finansų vadovo (-ės).

Darbas Kaune. Įmonių grupei priklauso maisto produktų gamybos ir prekybos, nekilnojamo turto valdymo ir veterinarijos paslaugas teikiančios įmonės Baltijos šalyse ir kt.

Atlyginimas: 5750 - 6600 Eurų neatskaičius mokesčių.

Darbo pobūdis aprašytas išsamiai, reikalavimų sąrašas gan ilgas. Didžioji dalis reikalavimų susijusi su darbo patirtimi, pvz. finansų valdymo patirtis, patirtis įmonių grupės finansų valdyme, patirtis mokesčių struktūravime; patirtis įmonių įsigijimuose ir susijungimuose (privalumas); patirtis vadovaujant grupės apskaitos komandai, patirtis žaliavų ir valiutų prekyboje biržoje (privalumas) ir t.t.

Įmonė siūlo:
* Galimybę dirbti nuotoliniu būdu 2 d./sav.
* Kelionės į/iš darbo kompensavimą.
* Nemokamą automobilio parkingą.
* Darbo automobilį.
* Motyvuojančią darbo aplinką.
* Profesionalią komandą.
* Platų atsakomybių spektrą ir teisę priimti svarbius sprendimus.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją