Štai darbo skelbimai, kurie sulaukė ypatingo dėmesio:

1. Elektrinių darbo įrankių ir sodo technikos gamintoja – Japonijos korporacija „Makita darbui Vilniuje ieško serviso meistro.

Atlyginimas 1650-1980 Eurų neatskaičius mokesčių.

Darbo pobūdis: elektrinių įrankių ir prietaisų su vidaus degimo varikliais remonto darbai; garantinis ir pogarantinis Makita įrangos aptarnavimas.

„Darbo pasiūlymas itin lakoniškas, reikalavimų kiekis minimalus, tarp jų bene svarbiausias - bendras supratimas apie elektromechaniką“, – sako CV-Online marketingo vadovė.

Tai, ką siūlo įmonė, gan elementaru: šiuolaikiškas darbo sąlygs; pastovus profesinis tobulėjimas; stabilus atlyginimas.

2. Anoniminis darbo skelbimas, neatskleidžiamas ne tik įmonės pavadinimas, bet ir veiklos sritis ar kita, įmonės veiklą apibūdinanti informacija. Išsamiausiai darbo skelbime aprašomas darbo pobūdis. Iš reikalavimų ir darbo pobūdžio galima suprasti, kad tai didelė, inovatyvi, auganti gamybinė įmonė. Darbo vieta Kaune. Ieškomas procesų vadovas (-ė).

Siūlomas atlyginimas nuo 3306 Eurų (bruto) + motyvaciniai priedai.

3. Personalo atrankų įmonė savo klientui „Oribalt“, tarptautinei vaistų prekybos ir farmacinės logistikos įmonei, darbui Vilniuje (su hibridinio darbo galimybe) ieško patyrusio kategorijos vadovo (e-prekyba vaistais ir medicinos prekėmis).

Atlyginimas 2500-3200 Eur (neatskaičius mokesčių) + priedai.

„Oribalt“ steigia naują įmonę, kuri užsiims internetine prekyba vaistais ir medicinos prekėmis Lietuvoje.

„Įmonė ieško kategorijos vadovo, kuris analizuos rinkos poreikius, plėtos bendradarbiavimą su tiekėjais (vaistų, medicinos prekių, maisto papildų, kosmetikos ir kt. gamintojais bei platintojais), formuos internetinės parduotuvės asortimentą. Bendradarbiaus su Latvijos įmone, naudosis jos sėkminga e-prekybos patirtimi ir plėtos analogišką internetinę prekybą Lietuvoje. Nuolat plėtos elektroninės parduotuvės asortimentą, formuos kainodarą, koordinuos marketingo veiklą ir kt.“, – apibūdina R. Karavaitienė.

Reikalavimai atitinka poziciją, itin svarbus prekybos vaistais išmanymas.

Įmonė kandidatui siūlo skandinavišką verslo kultūrą, sprendimų laisvę, plokščią organizacinę struktūrą.
Darbo pasiūlymas tvarkingas ir skoningo dizaino.

4. AVS PipeFit, vamzdynų sistemomis laivų statybos ir remonto rinkoje užsiimanti įmonė, darbui Klaipėdoje su nuotolinio darbo galimybe ieško regiono vadovo (-ės).

Siūlomas atlyginimas 3700 Eur (bruto).

„Reikalinga ne mažesnė nei 2 metų patirtis su laivų statybos arba remonto projektais. Taip pat reikalingos anglų bei rusų kalbos žinios, ekonomikos pagrindai bei dalykinio etiketo išmanymas.
Darbo skelbimas konkretus, darbo podūdis aprašytas detaliai, pagal funkcijas ir atsakomybes.
„Įmonė siūlo“ skyriuje pateikta standartinė informacija, nieko išskirtinio ar konkretaus, pastebi CV-Online marketingo vadovė.

5. Bendrovė „Ogmios centras“ prie marketingo ir rinkodaros komandos kviečia prisijungti kūrybingą ir motyvuotą socialinių tinklų projektų vadovą (-ę) darbui su AB „Ogmios centro“ prekės ženklais: „Vilnius Outlet“, „Ogmios Miestas“, „Outlet Park“.

Siūlomas atlyginimas 2500-3000 Eur (bruto).

Įmonė siūlo: įdomų ir nemonotonišką darbą įvairioms idėjoms atviroje ir darbuotojų kūrybiškumą
skatinančioje įmonėje; galimybę susipažinti ir dirbti su skirtingais prekės ženklais ir jų komunikacija;
profesinį tobulėjimą (įskaitant kvalifikacijos kėlimo kursus); sporto klubo narystę.

Reikalinga bent 2 m. patirtis socialinių tinklų vadybininko ar panašioje pozicijoje, pastebi R. Karavaitienė. Darbo pasiūlyme detaliai aprašomas darbo pobūdis, keliami reikalavimai.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)