Darbą siūlo įvairiausių sričių specialistams

„Baltic Virtual Assistants“ vadovas Andžej Rynkevič sako, jog bendrovė šiuo metu gali pasiūlyti darbą 30 į Lietuvą atvykusių pabėgėlių iš Ukrainos. Tarp įmonės siūlomų darbo vietų – finansų apskaitos, IT, inžinierių, duomenų analitikų, skaitmeninės rinkodaros, pardavimų pozicijos. Anot vadovo, pastarasis skaičius ateityje turėtų augti – jau anksčiau bendrovė buvo skelbusi apie planus per artimiausius trejus metus pritraukti daugiau nei 150 naujų darbuotojų.

„Mūsų bendrovė teikia labai platų spektrą paslaugų, todėl galime darbą pasiūlyti įvairiausių sričių specialistams. Be to, kalbėsime su savo užsienio verslo partneriais ir siūlysime jiems galimybę prisidėti prie spartesnio darbo vietų kūrimo Lietuvoje. Tikimės, kad suteikdami darbo vietas karo sukrėstiems Ukrainos žmonės, galėsime užtikrinti jiems ne tik finansinį pagrindą, bet ir grąžinti saugumo jausmą“ – tikina vadovas.

A. Rynkevič pažymi, kad naujiems darbuotojams iš Ukrainos bus suteikiama kompensacija už būstą bei kita būtina pagalba: „Puikiai suprantame, kad nuolatinis būstas yra vienas svarbiausių kriterijų, siekiant sukurti stabilią aplinką, todėl pusę metų kompensuosime jų apgyvendinimo išlaidas. Taip pat esame pasiruošę padėti ir su kitais poreikiais, kurių gali turėti jų šeimos.“

Vadovas priduria, kad naujiems darbuotojams bendrovė suteiks reikiamus mokymus ir darbo priemones, jiems bus užtikrintos visos socialinės garantijos, taip pat – papildomos darbuotojams skiriamos naudos.

„Dirbame tiek nuotoliniu būdu, tiek iš biuro, todėl organizuojant darbus esame labai lankstūs. Nuotoliniu būdu dirbantiems darbuotojams suteikiami nešiojami kompiuteriai, kita būtina įranga, o mokymai ir konsultacijos gali vykti internetu. Ukrainos žmonėms bus užtikrintos visos socialinės garantijos bei kiekvienam darbuotojui suteikiamos papildomos naudos. Be to, kiekvienas mūsų komandos narys yra pasirengęs ne tik pasidalinti savo profesinėmis žiniomis bei patirtimi, bet ir supažindinti naujus kolegas su kultūriniais ir kasdieniais gyvenimo Lietuvoje aspektais, kurie palengvins integraciją“, – sako A. Rynkevič, pridurdamas, jog darbas įmonėje vyksta anglų kalba, todėl neturėtų kilti komunikacinių problemų.

Vadovas taip pat akcentuoja, jog bendrovės darbuotojai nebūtinai turi gyventi Lietuvoje: „Dalis mūsų darbuotojų dirba nuotoliniu būdu iš kitų šalių. Tad vieną dieną nusprendę grįžti į Ukrainą ar išvykę į kitą šalį, šie darbuotojai galės tęsti darbus.“

„Baltic Virtual Assistants“ šiuo metu dirba daugiau nei pusantro šimto specialistų.

Šiuo metu įmonė teikia šiuos darbo pasiūlymus:

1. Socialinės medijos vadybininkas (-ė)

Darbo pobūdis: tirti naujas tendencijas rinkoje; tvarkyti socialinės medijos kanalus (Facebook, LinkedIn, Instagram, Twitter ir kt.); planuoti ir koordinuoti projektus numatytuose biudžeto rėmuose; dirbti su kūrybine komanda; dirbti su grafikos dizaino įrankiais.

Reikalavimai kandidatui: 3 ar daugiau metų patirtis atitinkamoje srityje būtų privalumas; geros anglų kalbos žinios; patirtis dirbant su Google produktais (Google Analytics, Google Ads, kt.); patirtis dirbant su soc. medijos kanalais.
Atlyginimas: 3000–3600 €/mėn., neatskaičius mokesčių.

2. Duomenų analitikos specialistas (-ė)

Darbo pobūdis: el. mokymosi platformos administravimas; studentų profilių kūrimas; fakultetų profilių kūrimas; studentų bei fakultetų registravimas į kursus; pažymių įkėlimas į duomenų sistemą; pagalba rinkodaros, komunikacijos bei administracijos srityse.

Reikalavimai kandidatui: geros anglų kalbos žinios; patirtis dirbant su duomenų sistemomis būtų privalumas; MS Office įrankių išmanymas; gebėjimas dirbti atsakingai bei skirti dėmesį detalėms.

Atlyginimas: nuo 1275 €/mėn., neatskaičius mokesčių.

3. IT programuotojas (-a)

Darbo pobūdis: programinės įrangos kūrimo ir saugos standartų bei procesų nustatymas, kūrimas ir taikymas; programinės įrangos komponentų kūrimas, keitimas ir tikrinimas; programinės įrangos veikimo problemų sprendimas ir klaidų taisymas.

Reikalavimai kandidatui: 3 metų patirtis būtų privalumas, taip pat – atitinkamos srities bakalauro laipsnis; gebėjimas dirbti su: C#, ASP.NET, ASP.NET MVC, .NET Framework; patirtis su SQL serverio ar kitų panašių duomenų bazių, tokių kaip MSSQL, MySQL, Oracle ir PostgreSQL tvarkymu ir priežiūra; žiniatinklio programų kūrimas (pavyzdžiui, ReactJS, Redux Toolkit, CSS3, Bootstrap).

Atlyginimas: 3700–5500 €/mėn., neatskaičius mokesčių.

4. Finansininkas (-ė)

Darbo pobūdis: darbas su pirminės apskaitos operacijomis (pirkimo/pardavimo sąskaitų apskaita, banko operacijos, mokėjimai, darbo užmokesčio operacijos); analizių teikimas apie finansinius ir administracinius duomenis, siekiant užtikrinti, kad apskaitos informacija būtų išsami, tiksli ir savalaikė; bendravimas su klientais įvairiais finansų temos klausimais.

Reikalavimas kandidatui: ekonomikos/matematikos/verslo administravimo/finansų bakalauro laipsnis; ne mažesnė nei 1 metų patirtis finansų ar panašioje srityje būtų privalumas; geri bendravimo įgūdžiai, geros anglų kalbos žinios (raštu bei žodžiu); puikūs Excel įgūdžiai; analitinis bei savarankiškas mąstymas.

Atlyginimas: 1950–2650 €/mėn., neatskaičius mokesčių.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)