Vasarį ir kovą bendrovės Karjeros dienos vyks „Best Western Hotel“ viešbutyje, Vilniaus centre, rašoma pranešime žiniasklaidai. Čia būsimi komandos nariai galės daugiau sužinoti apie karjeros galimybes „Wizz Air“ ir jau tą pačią dieną pateikti paraišką į norimą poziciją. Į numatomus renginius kviečiama atvykti 9.00 valandą, su savimi turėti CV, ir būti pasiruošusiems visos dienos veiklai. Jūsų lauks asmeninis prisistatymas, situacinis vaidmenų žaidimas, komandinės pratybos ir individualūs pokalbiai, kurių metu bus atrinkti geriausi kandidatai.

Bendrovė priima paraiškas ne tik iš patyrusio keleivių įgulos personalo, bet ir iš tų, kurie neturi ankstesnės patirties aviacijoje. Būsimiems įgulos nariams bendrovė siūlo konkurencingą atlyginimą, profesionalius mokymus, atlygį pradinių mokymų metu, nuolaidas skrydžiams ir kitus naudų paketus. „Wizz Air“ užtikrina draugišką, palankią ir tarptautinę aplinką, kurioje kiekvienas turės galimybę kopti karjeros laiptais daugiau nei 50 skirtingų šalių, kuriose veikia bendrovė.

Aviakompanija nuolat plečiasi, siekis skatinti vietos ekonomiką ir kurti ryšį su visu pasauliu tampa vis svarbesnis, todėl naujų įgulos narių paieškos dažnėja. 2011 m. balandžio 17 d. „Wizz Air“ atidarė bazę Vilniaus oro uoste ir nuo to laiko įvykdė tūkstančius skrydžių skirtingomis kryptimis Europoje ir tolimuosiuose regionuose.

Andras Rado, „Wizz Air“ vyr. įdarbinimo vadovas sako, kad aviacija po sunkių pandemijos metų atsigauna ir išliks perspektyvi vieta visiems, norintiems tobulėti.

„Didžiuojamės galėdami pasiūlyti kelis šimtus darbo vietų ir užtikrinti puikias karjeros galimybes „Wizz Air“ bendrovėje. Darbo pozicijas siūlome ir patyrusiems, ir dar jėgų aviacijos rinkoje nespėjusiems išbandyti kandidatams, todėl visų norinčių labai laukiame Karjeros dienose Vilniuje“, − komentuoja A. Rado.

„Wizz Air“ taip pat kviečia prisijungti ir pilotus, kurie turės galimybę valdyti nuolat augančio, modernaus ir tvaraus orlaivių parko lėktuvus „Airbus A320“ ir „A321“. „Wizz Air“ priima paraiškas ne tik iš patyrusių pilotų ir antrųjų pilotų, bet ir iš tų, kurie dar neturi skraidymo patirties. Kandidatai, kurie domisi šia galimybe, gali teikti paraiškas internetu čia

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją