Pateikiame CV-Online populiariausių darbo skelbimų penketuką:

1. „M Capital“ – pardavimų ir edukacijos kompanija, dirbanti asmeninių finansų valdymo, pinigų įdarbinimo ir gyvybės draudimo srityse. „M Capital“ kompanija plečiasi ir keičia savo valdymo struktūrą, todėl į komandą kviečia prisijungti vykdantįjį direktorių (COO). Viena iš esminių vykdančiojo direktoriaus rolių bus užtikrinti konsultantų tinklo plėtrą ir tvarų vystymąsi bei prižiūrėti kitų veiklų procesus.

Siūlomas atlyginimas – 5000 Eur (bruto) + priedai, lankstus darbo grafikas. Darbas Vilniuje.

„Įmonė įdėjo šiek tiek daugiau pastangų ir paruošė beveik 6 minutes trunkantį video formato darbo skelbimą. Filmuotoje medžiagoje paprasta, aiškia kalba įmonės atstovė pasakoja, kodėl tokio žmogaus ieškoma, kokios užduotys jam bus patikėtos, kokia bus darbo pradžia, ko tikisi iš kandidato ir pan.
Toks formatas dar gan retas darbo portaluose, labai sveikiname įmonę, kad ji nusprendė publikuoti lengvo formato, draugiško, atviro stiliaus darbo pasiūlymą“, įmonės pastangas įvertino CV-Online marketingo vadovė Rita Karavaitienė.

2. Personalo atrankų įmonė savo klientui – gamybinei įmonei (įmonės pavadinimas neatskleidižiamas) darbui Kaune ieško vadovo (-ės).

Siūlomas darbo užmokestis: 5800-8200 eurų (neatskaičius mokesčių).

Reikalinga sėkmingo vadovaujančio darbo gamybinėje įmonėje ar struktūriniame padalinyje patirtis, aukštasis išsilavinimas (verslo valdymo, ekonomikos srityse), aukšta motyvacija aktyviai dalyvauti, stebėti gamybinius procesus, inicijuoti ir valdyti galimus pokyčius, pozityvi lyderystė.

3. Personalo atrankų įmonė savo klientui – OMD, pasaulyje pirmaujančiai media agentūrai, darbui Vilniuje (su nuotolinio darbo galimybe) ieško media projektų vadovo (-ės).

Siūlomas atlyginimas – 2500 Eur (bruto). Šalia fiksuoto atlygio siūlo motyvuojančią priedų sistemą (nedetalizuoja).

„Skelbimas vizualiai patrauklus, pradedama nuo darbo pobūdžio ir tai, ką siūlo įmonė, o pabaigoje pateikiami reikalavimai. Įmonė bbb „tikisi“, o ne „reikalauja“, kad kandidatas turės atitinkamą patirtį ir įgūdžius. Nepaisant to, kad darbui reikalinga patirtis ir įgūdžiai yra konkretūs, rimti ir svarūs, tačiau toks pateikimas (kai tikimasi, o ne reikalaujama) atrodo draugiškiau“, - pastebi R. Karavaitienė.

Media projektų vadovas bus atsakingas už vieno stambiausių prekinių ženklų Lietuvoje strateginį media planavimą.

4. Nacionalinis transplantacijos biuras prie LR Sveikatos apsaugos ministerijos darbui Vilniuje su nuotolinio darbo galimybe ieško Komunikacijos skyriaus specialisto (-ės).

Darbo užmokestis – 1752 Eur (neatskaičius mokesčių).

Darbo pasiūlymas, pasak CV-Online marketingo vadovės, gana trumpas, išvardinamos esminės darbo užduotys, keliami adekvatūs reikalavimai.

Įmonė siūlo: galimybes tobulėti ir mokytis iš geriausių savo srities specialistų; darbo aplinką, kurioje vertinamas profesionalumas, komandinis darbas ir orientacija į rezultatus; galimybę kurti ir įgyvendinti savo idėjas.

5. Schneider Electric Baltic's darbui Vilniuje (galimybė dirbti iš namų, darbas lanksčiu grafiku) ieško Klientų aptarnavimo atstovo (-ės).

Siūlomas darbo užmokestis – 1900-2100 Eur (bruto) + priedai.

Darbo pasiūlymas parašytas anglų kalba.

Darbo skelbimas vizualiai patrauklus, įmonė prisistato tekstu ir video medžiaga. Darbo pobūdis išsamiai aprašytas, reikalavimų ne per daug. Įmonė grafiniais elementais atvaizduoja darbuotojams siūlomas papildomas naudas, tarp jų yra ir sveikatos draudimas, tobulėjimo galimybės bei profesinio/asmeninio gyvenimo balansas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją