Šiuo metu „Bitė“ ieško apie 60 įvairių sričių darbuotojų. Daugiausia – klientų aptarnavimo ir informacinių technologijų profesionalų. Taip pat šiuo metu ieško darbuotojo į išskirtinę poziciją – „Bitės Profas (-ė)“. Šis žmogus ne tik nuolat bendraus su klientais ir padės jiems susidraugauti su jų išmaniaisiais įrenginiais, bet ir prisidės prie komunikacijos technologijų temomis rengimo, dalyvaus įrenginių apžvalgų filmavimuose ir pan.


Kelios darbo pozicijos, į kurias „Bitė“ ieško darbuotojų:

1. Verslo vystymo vadybininkė (-as) (ICT)

Darbuotoja (-as) kurs ir puoselės santykius su didžiausiais „Bitės“ verslo klientais, didins jų lojalumą, tiesiogiai parduos „Bitės“ interneto, IT infrastruktūros ir kompleksinius produktus bei sprendimus. Taip pat palaikys ryšius su esamais „Bitės“ duomenų perdavimo paslaugų verslo klientais ir ieškos potencialių.

Įmonė tikisi: bitiškų savybių, universitetinio išsilavinimo, aktyvių pardavimų patirties, B kategorijos vairavimo teisių ir gebėjimo suprasti bei sklandžiai kalbėti anglų ir rusų kalbomis.

Įmonė užtikrina: lankstų darbo grafiką, visas galimybes augti ir tobulėti, priedus už pasiektus rezultatus, papildomas atostogų dienas, papildomą sveikatos, nelaimingų atsitikimų ir kelionių draudimą, 3 pakopos pensijų kaupimą, priedus prie atlyginimo už sėkmingus rezultatus, nuolaidas telefonams ir aksesuarams.

Darbo užmokestis (bruto): nuo 2000 iki 2500 eurų per mėn. ir daugiau.

2. Vyresnioji „Java“ vystytoja (-as) (angl. Senior Java Developer)

Darbuotoja (-as) vystys naujus ir gerins esamų IT produktų funkcionalumą, dalyvaus programinės įrangos kūrime pagal verslo poreikius, kartu su komanda spręs procese iškilusius klausimus, prisidės prie nuolatinio komandinio darbo tobulinimo bei nuolat bendraus su kitais komandos nariais, esančiais biure ar net kitose šalyse.

Įmonė tikisi: daugiau nei 4 metų patirties dirbant su „Java“, patirties dirbant su „Spring“, skirtingų sistemų architektūrų (tarp kurių ir orientuotos į paslaugas (SOA) supratimo, patirties dirbant su reliacinėmis duomenų bazėmis „MySql“ ir „Oracle“, gerų „Docker“ žinių, mokėjimo naudotis „git“, „gradle/maven“, „junit“ ir panašiais įrankiais, noro dalintis savo žiniomis su kitais komandos nariais ir gerų anglų kalbos žinių (raštu ir žodžiu).

Įmonė užtikrina: lankstų darbo grafiką, visas galimybes augti ir tobulėti, papildomas atostogų dienas, papildomą sveikatos, nelaimingų atsitikimų ir kelionių draudimą, 3 pakopos pensijų kaupimą, nuolaidas telefonams ir aksesuarams.

Darbo užmokestis (bruto): nuo 4500 iki 6000 eurų per mėn.

3. Didžiųjų duomenų ekspertė (-as) (angl. Big Data Developer)

Darbuotoja (-as) bus atsakingas už techninę duomenų šaltinių analizę ir duomenų programų diegimą. Taip pat dabartinių procesų įvertinimą ir optimizavimą, pasiūlymų ir iniciatyvų, susijusių su duomenų inžinerija ir architektūra, įgyvendinimą. Taip pat planuos techninių užduočių įgyvendinimo procesą, stebėjimą, testavimo scenarijų rengimą bei dalyvavaus testavimo procese.

Įmonė tikisi: programavimo kalbos „Python“ žinių, mokėjimo naudotis didžiųjų duomenų analizės įrankiais „Apache Hadoop“, „Apache Spark“, „Apache Kafka“, „ETL“ ir „ELT“ principų išmanymo, bazinių „SQL“ žinių ir patirties dirbant su didelių įmonių duomenimis.

Įmonė užtikrina: lankstų darbo grafiką, visas galimybes augti ir tobulėti, papildomas atostogų dienas, papildomą sveikatos, nelaimingų atsitikimų ir kelionių draudimą, 3 pakopos pensijų kaupimą, nuolaidas telefonams ir aksesuarams.

Darbo užmokestis (bruto): nuo 3500 iki 4500 eurų per mėn.

4. Finansų analitikė (-as)

Darbuotoja (-as) dirbs prie „Bitės grupės” įmonių finansų kontrolės bei analizės, vertins naujus ir esamus įmonės produktus, investicinius projektus bei analizuos rinkoje vyraujančias tendencijas. Taip pat analizuos „Bitės grupės“ finansus, sistemins duomenis bei ruoš veiklos rezultatų ataskaitas. Prisidėsi prie biudžeto bei finansinių prognozių rengimo, koordinuos esamus verslo analitikos ir valdymo procesus bei inicijuos atitinkamus veiksmus vidinei kontrolei sustiprinti.

Įmonė tikisi: bitiškų savybių, atsakingumo, iniciatyvumo, didelio noro mokytis bei gebėjimo greitai įsisavinti naują informaciją. Analitinio mąstymo ir komunikabilumo, aukštojo išsilavinimo finansų ar ekonomikos srityse ir bent 1–2 metų panašaus darbo patirties. Taip pat gerų anglų kalbos žinių, stiprių „MS Excel“ įgūdžių bei gerų kitų „MS Office“ programų žinių.

Įmonė užtikrina: lankstų darbo grafiką, visas galimybes augti ir tobulėti, papildomas atostogų dienas, papildomą sveikatos, nelaimingų atsitikimų ir kelionių draudimą, 3 pakopos pensijų kaupimą, nuolaidas telefonams ir aksesuarams.

Darbo užmokestis (bruto): nuo 2000 iki 2800 eurų per mėn.

5. Klientų aptarnavimo ir pardavimų vadybininkė (-as). Darbas Kaune.

Darbuotoja (-as) bendraus su klientais telefonu, parduos įvairias „Bitės“ paslaugas ir produktus esamiems klientams, sieks asmeninių bei grupės pardavimo tikslų bei padės klientams išspręsti kilusius klausimus telefonu.

Įmonė tikisi: bitiškų savybių, galimybės dirbti pilnu etatu, noro dirbti pardavimų ir klientų aptarnavimo srityje, atkaklumo ir pozityvumo siekiant užsibrėžtų tikslų, noro padėti ir rūpintis „Bitės“ klientais.

Įmonė užtikrina: galimybę dirbti iš namų ar biuro, mokymus tik įsidarbinus, pamaininį darbo grafiką, asmeninį telefoną su neribotu planu, mobilųjį nešiojamąjį internetą ir „Go3|Bitė“ televiziją savo telefone ir televizoriuje. Taip pat papildomą sveikatos, nelaimingų atsitikimų ir kelionių draudimą, 3 pakopos pensijų kaupimą, vadovą, kuris padės pasirinkti karjeros kelią „Bitėje“, ir papildomus asmeninio tobulėjimo mokymus.

Darbo užmokestis (bruto): 1000 eurų per mėn., o su priedais už pasiektus rezultatus vidutiniškai gali siekti 2000 eurų ir daugiau. Atlyginimo dydis priklauso nuo pasiektų rezultatų.

6. Bitės Profas (-ė) Vilniuje

Darbuotojas (-a) nuolat bendraus su klientais ir padės jiems susidraugauti su jų išmaniaisiais įrenginiais, spręs nestandartines situacijas, susijusias su techniniais paslaugų ir produktų klausimais Bitės salonuose. Apmokys komandos draugus ir dalinsis su jais tuo, kuo duomisi - išmaniosiomis technologijomis ir jų tendencijomis. Su komanda kurs įrenginių video apžvalgas bei dalyvaus jų filmavimuose

Įmonė tikisi: domėjimosi išmaniaisiais įrenginiais ir telekomunikacijų rinkos tendencijomis, komunikabilumo, noro ir drąsos pristatyti produktus bei paslaugas filmuojant video pristatymus, iniciatyvumo ir energijos nuolat mokytis ir tobulėti.

Įmonė užtikrina: lankstų darbo grafiką, patirtį, mokymus, žinias apie įvairius įrenginius bei naujausias technologijas, realios karjeros galimybes, papildomas sveikatos draudimą, neribotą pokalbių planą, nuolaidas įrenginiams ir paslaugoms, kitas papildomas naudas.

Darbo užmokestis (bruto): 1056-1356 Eur.

***

Šis straipsnis yra specialaus KARJERA projekto ciklo „Ieško darbuotojų“ dalis. Jei turite įdomių darbo pasiūlymų ar prie komandos norite pakviesti prisijungti savo srities profesionalus, susisiekite: roma.macijauskaite@delfi.lt

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (28)