Pateikiame populiariausius praėjusios savaitės CVonline darbo skelbimus:

1. Buhalterines apskaitos paslaugas B2B teikianti įmonė „Sakurų sodas“ darbui Kaune ieško bent 2-3 metų patirtį turinčio buhalterio (-ės). Įmonė itin detaliai pateikia siūlomo atlygio informaciją:
* Darbo užmokestis: (1-2) mėn. 700 (į rankas)
* Darbo užmokestis: (3-5) mėn. 800 (į rankas)
* Darbo užmokestis: (6-12) mėn. 900 (į rankas)
* Darbo užmokestis: po metų 1.000 (į rankas)

„Toks atlygio augimo detalizavimas itin retai sutinkamas darbo pasiūlymuose,“ – pastebi CVonline marketingo vadovė Rita Karavaitienė.

Įmonė taip pat suteikia saviraiškos, profesinio tobulėjimo galimybes bei atsakingas užduotis, kurios neleis nuobodžiauti profesine prasme. Taip pat – reguliarius mokymus, patogų biurą miesto ribose su automobilių stovėjimo aikštele; laisvą dieną Naujų metų proga.

Reikalavimų kiekis optimalus, trumpai ir aiškiai aprašomas darbo pobūdis.

2. Bendrovė „Linėja transport“ darbui Kėdainiuose ieško apskaitininko.

Atlygis – 700 Eur (į rankas).

Darbo pasiūlymas itin trumpas, be įmonės prisistatymo. Darbo pobūdis, reikalavimai ir tai, ką siūlo įmonė, aprašyti trumpai, paprastai ir gan šabloniškai. Reikalingos rusų ir anglų kalbos žinios.

3. Vilniaus universitetas darbui Vilniuje ieško administratoriaus (-ės) Medicinos fakultete.

Atlyginimas 990 -1200 Eur (bruto).

Be įprastinių administratoriams skiriamų užduočių, būsimas darbuotojas turės pasirūpinti manekenų, muliažų, medicinos prietaisų, medikamentų, simuliacinių auditorijų priežiūra ir paruošimu. Reikalinga bent vienerių metų darbo patirtis.

Darbo pasiūlymas išsamus, Universitetas akcentuoja darbuotojui suteikiamus privalumus, pvz. aktyvų kultūrinį ir socialinį gyvenimą, lankantis Vilniaus universiteto Sveikatos ir sporto centre, Botanikos sode, muziejuose, dalyvaujant Vilniaus universiteto meno kolektyvų veiklose, naudojantis Vilniaus universiteto bibliotekos paslaugomis,“ – pastebi R. Karavaitienė.

4. Bendrovė „Diplanta“, užsiimanti didmenine prekyba augalinės kilmės produkcija bei logistika, darbui Vilniuje ieško vadovo asistento (-ės).

Siūlomas atlyginimas 1100 - 1900 Eur (bruto).

Darbo užduotys atitinka tipines administratoriaus užduotis. Reikalavimų ne itin daug, įmonė akcentuoja asmeninių savybių svarbą. Taip pat įmonei tiktų ir paskutinių kursų studentas, tačiau su galimybe dirbti visą dieną. Siūlo dinamišką ir lankstų darbą patikimoje įmonėje, papildomas naudas, pvz. papildomą sveikatos draudimą, priedus ir kt.

5. Personalo atrankų įmonė savo klientui - Kaune veikiančiai mažmeninės prekybos ir paslaugų įmonei ieško verslo transformacijos vadovo (-ės). Pareigos skamba gan egzotiškai, o už jų slepiasi verslo analitiko ir verslo plėtros vadovo užduotys.

Siūlomas atlygis 5785 - 8270 Eurų (neatskaičius mokesčių) + metinės premijos.

Taip pat – papildomos naudos: tarnybinis automobilis, sveikatos draudimas, papildomos poilsio dienos.

Reikalinga svari, ne mažesnė nei 10 metų verslo vystymo, auginimo valdymo patirtis, verslo strategijų ir finansų valdymo išmanymas. Skelbimas vizualiai patrauklus, trumpas ir konkretus.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (6)