Bankas prisijungti prie komandos nuolat kviečia įvairių sričių specialistus: informacinių technologijų, pardavimų, finansų, rizikos valdymo, klientų aptarnavimo ir kt. Būdamas tarptautiniu banku ir finansinių paslaugų teikėju bankas darbą siūlo Vilniuje, Rygoje ir Taline, taip pat ir kituose miestuose, kuriuose yra „Luminor“ banko padaliniai.

„Dar 2020 metais vieni pirmųjų iš bankų įgyvendinome lanksčios darbo vietos ir laiko principus bei taip praplėtėme savo darbuotojų paieškos horizontą. Lietuvoje šiuo metu ieškome beveik 100 naujų kolegų, iš kurių du trečdaliai dirbs tarptautinėje struktūroje, tad mums yra labai svarbu, kad mūsų darbuotojai mokėtų anglų kalbą, būtų iniciatyvūs, komunikabilūs, norėtų tobulėti ir gebėtų dirbti komandoje“, – teigia „Luminor“ strateginė personalo verslo partnerė Diana Dimskytė.

Banko veikla neatsiejama nuo technologinių sprendimų, tad nuolat ieškomi patyrę IT specialistai, kurie dirbtų iš bet kurio Lietuvos ar Baltijos šalių kampelio. Technologijų specialistams nebūtina teikti paslaugas iš Vilniaus, Rygos ar Talino centrinių būstinių. Šiuo metu „Luminor“ banke yra apie 30 laisvų pozicijų, į kurias kviečia prisijungti ambicingus profesionalus, nebijančius iššūkių ir norinčius kurti bankinius produktus.

Bankas nuolat stiprina Finansų patarėjų komandą ir ieško norinčiųjų prisijungti prie komandos daugelyje Lietuvos miestų: Vilniuje, Kaune, Klaipėdoje, Šiauliuose, Panevėžyje ar Alytuje. Šie specialistai konsultuoja klientus dėl skolinimosi bei taupymo klausimų, bendrauja su jais gyvai ar per nuotolinius susitikimus, konsultuoja telefonu.

Studentams ar ką tik baigusiems studijas įmonė siūlo apsvarstyti apmokamos praktikos galimybes banke. Įgyti patirties ir susipažinti su banko veikla kviečiami ekonomikos, bankininkystės, finansų, vadybos, informacinių technologijų ir kt. specialybių studentai. Praktikos metu jie turi galimybę gilinti savo žinias skirtingose finansų srityse, susipažinti su banko valdymu ir struktūra, įgyti praktinių žinių ir gebėjimų dirbant finansiniame sektoriuje su šios srities profesionalų komanda įvairiuose projektuose. Pasibaigus praktikos laikotarpiui, studentai dažnai tampa banko darbuotojais.

Bankas savo darbuotojams yra paruošęs papildomų naudų paketą: papildomas atostogų dienas, sveikatos draudimą, specialius pasiūlymus banko produktams.

Štai kelios „Luminor” banko ieškomos darbo pozicijos:

1. Personalo atrankų partneris (-ė). Darbas Vilniuje.

Darbo pobūdis: būsite atsakingas už naujų darbuotojų paiešką, atranką, įdarbinimą banke.

Reikalavimai: bent 2 metų patirtis vadovaujant ir vykdant pilno ciklo įdarbinimo veiklą, geri analitiniai įgūdžiai ir žmogiškųjų išteklių ataskaitų rengimo patirtis, patirtis dirbant su lyderiais, gebėjimas juos treniruoti ir mokyti efektyviausių darbuotojų atrankos metodų, socialinių tinklų ir skaitmeninių kanalų išmanymas, geri organizaciniai ir bendravimo įgūdžiai, gebėjimas dirbti ir savarankiškai, ir būti komandos dalimi, žmogiškųjų išteklių, verslo, komunikacijos, technologijų ar susijusių sričių studijos, puikus anglų kalbos ir vienos iš Baltijos šalių kalbų mokėjimas.

Darbo užmokestis (bruto): 1600-2400 EUR

2. Patyręs (-usi) programinės įrangos inžinierius (-ė). Darbas nuotoliniu būdu.

Darbo pobūdis: prižiūrėsite IT programas ir sistemas, kursite moderniai bankininkystei reikalingus IT sprendimus.

Reikalavimai: puikūs programavimo įgūdžiai, Java žinios, programinės įrangos gyvavimo ciklo išmanymas, laiko planavimo įgūdžiai ir gebėjimas išskirti prioritetines užduotis bei jas vykdyti, anglų kalbos mokėjimas.

Darbo užmokestis (bruto): 3000-4450 EUR

3. Atitikties pareigūnas (-ė). Darbas Vilniuje.

Darbo pobūdis: visas pastangas skirsite apsaugoti ir identifikuoti interesų konfliktą galinčias turėti situacijas bei informacines kliūtis.

Reikalavimai: bent trejų metų patirtis bankininkystės ir finansų ar panašioje srityje, gebėjimas dirbti savarankiškai, laikytis terminų ir efektyviai valdyti savo laiką, puikūs bendravimo įgūdžiai, gebėjimas lengvai paaiškinti sudėtingus dalykus, stiprus atsakomybės jausmas ir orientacija į rezultatą, aukštasis teisės, finansų arba ekonomikos išsilavinimas bei puikus anglų kalbos mokėjimas.

Darbo patirtis banke užimant pareigas teisės, atitikties ar audito srityse arba advokatų kontoroje būtų laikoma privalumu.

Darbo užmokestis (bruto): 2000-3000 EUR.

4. Vyresnysis (-ioji) analitikas (-ė) veiklos tęstinumo srityje. Darbas Vilniuje.

Darbo pobūdis: įgyvendinsite „Luminor“ banko gaivinimo ir pertvarkymo strategiją veiklos požiūriu.

Reikalavimai: patirtis vadovaujant teisinių reikalavimų įgyvendinimui organizacijoje, bankininkystės ir finansų sektoriaus reglamentų išmanymas, geri bendravimo įgūdžiai, gebėjimas nustatyti užduočių prioritetus ir valdyti kelias dideles užduotis vienu metu, aukštasis išsilavinimas teisės, verslo administravimo ar panašioje srityje, puikus anglų kalbos mokėjimas.

Patirtis veiklos tęstinumo gaivinimo ir pertvarkymo srityje būtų laikoma privalumu.

Darbo užmokestis (bruto): 2500-3700 EUR.

5. Finansų patarėjas (-a). Darbas Vilniuje, Kaune, Klaipėdoje, Šiauliuose, Panevėžyje ar Alytuje.

Darbo pobūdis: būsite atsakingas (-a) už aukštos kokybės konsultacijų teikimą klientams ir geros klientų aptarnavimo patirties kūrimą.

Reikalavimai: patirtis pardavimų, pardavimo palaikymo ir (arba) klientų aptarnavimo srityse, puikūs bendravimo bei derybų įgūdžiai, gebėjimas laisvai bendrauti su skirtingų tipų klientais, greitas ir savarankiškas problemų sprendimas nestandartinėse situacijose, gebėjimas adaptuotis prie pokyčių, puikūs žodinio ir rašytinio bendravimo įgūdžiai lietuvių, pageidautina – rusų ir anglų kalbomis.

Darbo užmokestis (bruto): 1290-1930 EUR.

***

Šis straipsnis yra specialaus KARJERA projekto ciklo „Ieško darbuotojų“ dalis. Jei turite įdomių darbo pasiūlymų ar prie komandos norite pakviesti prisijungti savo srities profesionalus, susisiekite: roma.macijauskaite@delfi.lt

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (9)