Šiuo metu prekybos tinklas IKI ieško daugiau nei 400 darbuotojų. Didžiausias trūkumas – parduotuvių darbuotojų: kasininkų-pardavėjų, konditerių, mėsininkų, parduotuvės administracijos darbuotojų.

„Administracijoje Personalo padaliniui ieškome darbuotojo į naują, išskirtinę poziciją – atrankų rinkodaros specialisto. Toks pozicijos poreikis kilo iš to, kad norime save kaip darbdavį prisistatyti dar patraukliau, kandidatų ieškoti įvairiomis netradicinėmis priemonėmis bei alternatyviuose kanaluose. Šio žmogaus atsakomybėje bus atrankų kampanijų vykdymas įvairiuose informaciniuose kanaluose pradedant nuo tradicinių baigiant socialiniuose tinkluose, kontaktų renginiuose ir pan.“, – teigia bendrovės „Palink“ komunikacijos vadovė.
Parduotuvė Iki

Taip pat įmonė kviečia kandidatuoti į finansų ir verslo analitikų, vartotojų elgsenos ir akcijų planavimo projekto vadovo, lojalumo projekto vadovo pozicijas.
Prakalbus apie didžiausią – parduotuvių darbuotojų poreikį, V. Budrienė mato dvi tokio trūkumo priežastis. Viena, pašalpų mokėjimo sistema neskatina žmonių ieškoti darbo. Antra, pretendentų į parduotuvės darbuotojus mažai, nes vis dar gajūs nuo seno sklandę mitai apie darbo sąlygas.
IKI parduotuvė

„Neva šių darbuotojų niekas neišleidžia į tualetą, jie negauna valgyti yra išnaudojami ir pan. Tai netiesa. Priešingai – siekiant pritraukti darbuotojus ir juos išlaikyti, įmonė derinasi prie jų, o ne atvirkščiai. Atsižvelgiama į darbuotojo pageidavimą, kurioje parduotuvėje nori dirbti, parenkamas darbuotojui patogesnis darbo grafikas. Taip pat suteikiamas papildomas sveikatos draudimas, pagal poreikį yra vežama į darbą ir iš jo, darbo vietoje tiekiamas nemokamas maistas“, – pasakojo komunikacijos vadovė.

Štai kelios bendrovės „Palink“ ieškomos darbo pozicijos:

1. Vartotojų elgsenos ir akcijų planavimo projektų vadovas (-ė). Darbas Vilniuje.

Darbo pobūdis: akcijų bei kitų pardavimo skatinimo priemonių strategijos formavimas ir įgyvendinimas; su vykdomomis funkcijomis susijusių ataskaitų rengimas; rinkos stebėjimas, įžvalgų teikimas.

Reikalavimai: analitinis, strateginis mąstymas; greita orientacija, savarankiškumas, puikūs planavimo ir projektų valdymo įgūdžiai; puikūs bendravimo ir problemų sprendimo įgūdžiai, gebėjimas dirbti dinamiškoje aplinkoje, stipri orientacija į rezultatą. Reikalingas aukštasis universitetinis išsilavinimas, darbo patirtis komercijos ar marketingo srityje, mažmeninės prekybos ir vartotojų elgsenos išmanymas, geros anglų k. žinios.

Įmonė siūlo galimybes asmeniniam, profesiniam tobulėjimui, papildomą sveikatos draudimą.

Darbo užmokestis (bruto): 2 500 - 3 200 Eur.

2. Pardavėjas(-a) - konsultantas(-ė). Darbas Kaune.

Darbo pobūdis: profesionalus, kokybiškas ir malonus klientų aptarnavimas atskiruose skyriuose ir kasoje; lentynų pildymas prekėmis; prekių galiojimo terminų kontrolė, prekių kokybės užtikrinimas; inventorizacijos parduotuvės skyriuose atlikimas; švaros ir tvarkos parduotuvėje užtikrinimas

Reikalavimai: ne mažesnis kaip vidurinis išsilavinimas; puikūs bendravimo įgūdžiai; greitas darbo tempas, atidumas, kruopštumas, sąžiningumas. Neturintys darbo patirties apmokomi.

Įmonė siūlo: papildomą sveikatos draudimą; galimybę siekti karjeros; priedus už pasiektus rezultatus; nemokamą maitinimą, nuolaidas IKI prekybos centruose.

Darbo užmokestis (bruto): 800 - 1 040 Eur.

3. Personalo administravimo ir teisės vadybininkas (-ė). Darbas Vilniuje.

Darbo pobūdis: darbuotojų veiklą ir įmonės įsipareigojimus darbuotojams aprašančių dokumentų (įsakymų, taisyklių, tvarkų, instrukcijų, šablonų, pareiginių nuostatų, motyvacinių sistemų) rengimas ir atnaujinimas; darbuotojų padarytų darbo drausmės pažeidimų administravimas, atsakymų į gaunamus paklausimus rengimas, įmonės atstovavimas darbo ginčų komisijoje; kolegų konsultavimas darbo teisės, įmonės tvarkų ir taisyklių klausimais; aAktyvus dalyvavimas įvairiuose personalo projektuose, susijusiuose su personalo administravimu, naujų sistemų diegimu.

Reikalavimai: aukštasis universitetinis išsilavinimas (žmogiškų išteklių vadyba, darbo teisė); 2+ m. darbo patirtis personalo administravimo ir/ar darbo teisės srityse; geri teisinių ir personalo administravimo dokumentų rengimo įgūdžiai; sklandus minčių reiškimas žodžiu ir raštu, loginis bei analitinis mąstymas; greitas darbo tempas, efektyvus darbo organizavimas ir gebėjimas dirbti su dideliu informacijos kiekiu; kompiuterinis raštingumas; geros anglų kalbos žinios, rusų kalbos žinios (būtų privalumas).

Įmonė siūlo: galimybes asmeniniam, profesiniam tobulėjimui; papildomą sveikatos draudimą.

Darbo užmokestis (bruto): 1300 - 2000 Eur.

4. Pamainos vadovas (-ė). Darbas Ukmergėje.

Darbo pobūdis: parduotuvės prekybinės veiklos planavimas, organizavimas, kontrolė ir numatytų tikslų pasiekimo užtikrinimas; prekių užsakymas, priėmimas, likučių valdymas; dokumentų, susijusių su prekių apskaita ir kasų darbu, administravimas; efektyvaus kasų darbo parduotuvėje organizavimas; kokybės, prekių pateikimo (asortimentas, lentynų užpildymas laikantis planogramų), klientų aptarnavimo standartų užtikrinimas; parduotuvės skyrių auditas; tvarkos prekybinėje salėje užtikrinimas; parduotuvės darbuotojų darbo organizavimas; parduotuvės vadovo pavadavimas.

Reikalavimai: 1-2 metų panašaus darbo patirtis prekyboje (būtų privalumas); kokybės standartų išmanymas (būtų privalumas); gebėjimas dirbti komandoje, ugdyti ir motyvuoti darbuotojus; geri darbo kompiuteriu įgūdžiai.

Įmonė siūlo: papildomą sveikatos draudimą; galimybę siekti karjeros; priedus už pasiektus rezultatus; nemokamą maitinimą; nuolaidas IKI prekybos centruose.

Darbo užmokestis (bruto): 900 - 1400 Eur.

5. Taromato operatorius (-ė). Darbas Kaune.

Darbo pobūdis: taromatų (automatinių taros supirkimo mašinų) ir jų patalpų priežiūra; nedidelių taromato veiklos sutrikimų šalinimas pagal nustatytas instrukcijas; lentynų pildymas prekėmis.

Reikalavimai: ne mažiau, kaip vidurinis išsilavinimas; greitas darbo tempas, puikūs bendravimo įgūdžiai. Neturinčiuosius darbo patirties apmoko.

Įmonė siūlo: galimybes asmeniniam ir profesiniam tobulėjimui; papildomą sveikatos draudimą; galimybę siekti karjeros; priedus už pasiektus rezultatus; nemokamą maitinimą; nuolaidas IKI prekybos centruose.

Darbo užmokestis (bruto): 760 - 960 Eur.

***

Šis straipsnis yra specialaus KARJERA projekto ciklo „Ieško darbuotojų“ dalis. Jei turite įdomių darbo pasiūlymų ar prie komandos norite pakviesti prisijungti savo srities profesionalus, susisiekite: roma.macijauskaite@delfi.lt

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (82)