Jūsų dėmesiui – garsiausių podiumo žvaigždžių evoliucija, įvykusi per 25 metus.

Praėjusio amžiaus devintas ir dešimtas dešimtmetis tapo supermodelių epocha, jų pavardės žinomos iki šiol. Naomi Campbell, Elle Macpherson, Cindy Crawford, Claudia Schiffer gaudavo didžiulius honorarus už fotosesijas, vien joms pasirodžius kokiame nors renginyje, šis virsdavo pasaulinio masto įvykiu. Nuo to laiko praėjo daugiau nei 20 metų, o dauguma šių modelių stengiasi neprarasti savo grožio. Grožio ekspertai dėmesingai ištyrinėjo senas ir naujas modelių nuotraukas ir papasakojo, kokios grožio procedūros veikiausiai buvo atliktos.
2018 m.

Claudia Schiffer
Claudia Schiffer (51 m.) – nuo seno mados pasaulyje garsi pavardė. Dešimto amžiaus pradžioje moterys būdavo pasiryžusios bet kokioms aukoms, kad tik nors truputį taptų panašios į ją. Blondinė su tobulais veido bruožais ir jausmingomis lūpomis nuo pat karjeros pradžios ėmė puošti šimtų žurnalų viršelius.
Claudia Schiffer

Ji ne kartą buvo įtraukta į turtingiausių Vokietijos moterų sąrašą. Modelis uždirbdavo iki 50 tūkst. dolerių per dieną. Beje, nuo pat jaunystės ji skirdavo dideles sumas grožiui.
Claudia Schiffer

„Claudia nėra dariusi plastinių operacijų, o per pastaruosius 20 metų ne itin pasikeitė dėl palaikomųjų kosmetologinių procedūrų. Veido ovalas, skruostų zona nepasikeitė, vadinasi, atliktas šių sričių patempimas specialiais siūlais. Būtų galima jai parekomenduoti pakoreguoti hialurono pagrindo užpildais raukšles tarp nosies ir lūpų, taip pat lūpų kampučius“, – teigė plastikos chirurgas.

Cindy Crawford

Cindy Crawford (55 m.) pradėjo karjerą 17 metų – modelių agentūros „Look Elite Model Management“ konkurse ji užėmė antrą vietą. 1999 m. ji paskelbė baigianti modelio karjerą, tačiau ir toliau puikavosi ant žurnalų viršelių. 37 m. C. Crawford su saikingu makiažu ir kaštoniniais plaukais atrodo gerokai jauniau.
Cindy Crawford

Šiais metais legendiniam modeliui sukako 55 metai. Karščiausi gerbėjai įsitikinę – per 20 metų ji nė trupučio nepasikeitė.
Cindy Crawford

Grožio specialistų nuomone, modeliui įdėti užpildai po akimis ir atliktas skruostų modeliavimas, veikiausiai jai atliekamos botulotoksino injekcijos, mezoterapija.

Elle Macpherson

Elle Macpherson (57 m.) – unikalus modelis, ji net šešis kartus puošė žurnalo „Sports Illustrated“ viršelį. Mergina žavėjo savo plačia šypsena, žaisminga išvaizda ir, žinoma, stulbinama figūra.
Elle Macpherson

Plastinės chirurgijos specialisto verdiktas: „Žiūrėdamas į dabartines E. Macpherson nuotraukas, galiu užtikrintai teigti, kad jis išbandė daug kosmetologinių procedūrų. Šiuo metu ji puikiai atrodo, tiesa, kiek trikdo putlumas skruostų zonoje.“
Elle Macpherson

Linda Evangelista

Būtent Linda Evangelista (56 m.) yra pasakiusi: „Mažiau nei už 10 tūkstančių dolerių nė iš lovos nesikelsiu.“ Vienos iš garsiausių dešimto dešimtmečio modelių statusas pateisino tokio pobūdžio frazes.
Linda Evangelista

Plastikos chirurgas mano, kad per pastaruosius metus modelis beveik nepasikeitė dėl kosmetologų ir plastikos chirurgų pastangų. Specialistas neatmeta tikimybės, kad buvo daryta viršutinio voko blefaroplastika, veido patempimas ir skruostų srities bei lūpų korekcija.
Linda Evangelista. 2014 m.

Tiesa, paskutiniu metu buvusio supermodelio išvaizda dar labiau pasikeitė – ji akivaizdžiai priaugo svorio.

Linda Evangelista

Naomi Campbell
Naomi Campbell (51 m.) buvo vos 15 metų, kai Londono gatvėje į jos ryškią išvaizdą atkreipė dėmesį modelių agentūros atstovas.
Naomi Campbell

Jis pakvietė ją į fotosesiją Paryžiuje, ir greitai mergina tapo garsenybe. N. Campbell kategoriškai nepasisako prieš plastines operacijas, tik mano, kad jas reikia darytis dėl savęs, o ne dėl karjeros.
Naomi Campbell

Plastikos chirurgo nuomone, jai buvo atlikta rinoplastika, blefaroplastika, įdėti užpildai po akimis, daryta injekcijų skruostų srityje, koreguotos raukšlės tarp nosies ir lūpų, taip pat koreguotos lūpos.
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)