Manoma, kad 1925 m. gimęs A. White yra seniausias ką tik studijas baigęs Jungtinės Karalystės (JK) absolventas.

Tiesa, vaizduojamieji menai – ne pirmoji senolio profesija. Iki 92 metų amžiaus A. White dirbo advokatu. Pasak pagyvenusio studento, studijuodamas vaizduojamuosius menus, jis visiškai nekreipė dėmesio į savo amžių ir tiesiog mėgavosi mokslu Rytų Sasekso koledže.

Tiesa, senolis prisipažino, kad studijos apie nuotraukų redagavimo programą „Adobe Photoshop“, buvo smagios, tačiau skirtos ne jam.

Naujai iškeptas menininkas ketina įsteigti labdaros organizaciją, kuri remtų JK vaizduojamųjų menų absolventus. A. White ketina toliau tapyti ir tikisi, jog kas nors panorės nusipirkti jo tapytų paveikslų, tačiau, net jei niekas jų ir nepirks, senolis pernelyg nenusimintų.


Pasak A. White, visą savo gyvenimą jis mėgavosi ilga teisininko karjera, tačiau kartu jis supranta, jog beveik visiems menų absolventams yra labai sunku pragyventi būnant dailininkais, puodžiais, fotografais ar modeliuotojais.

Pasak Braitono universiteto egzaminų tarybos, kuriai A. White įteikė diplominį darbą, jam pritrūko tik 145 dienų, kad jis būtų pripažintas seniausiu pasaulio absolventu – šis titulas atiteko japonui Shigemi Hirata, kuris prieš penkerius metus baigė studijas Japonijoje, būdamas 96 metų ir 200 dienų amžiaus.