Julius Gendvilis teigia, kad darbas „Mitnijoje“ buvo ypatingas, kupinas iššūkių ir nuostabių patirčių, tačiau atėjo laikas pokyčiams ir naujoms galimybėms.

„Prie kompanijos vairo stojau prieš vienuolika metų ypač sunkiu jai metu, todėl daug ką teko pradėti nuo nulio – suformuoti komandą, apsispręsti dėl mūsų strategijos ir vadovauti jos įgyvendinimui, įgyti klientų ir kitų rinkos dalyvių pasitikėjimą. Nuoširdžiausiai dėkoju visai įmonės komandai, mūsų akcininkams ir klientams už palaikymą, pasitikėjimą ir šią nuostabią profesinę kelionę, visi kartu padarėme „Mitniją“ viena didžiausių ir sėkmingiausių statybos kompanijų Lietuvoje. Ypač didžiuojuosi mūsų įgyvendintais miestus puošiančiais projektais, sėkminga plėtra Jungtinėje Karalystėje ir ilgalaikiais santykiais su užsakovais – didžiausiomis Lietuvos ir kitų šalių NT plėtros ir investicijų kompanijomis“, – teigia J. Gendvilis.

„Julius „Mitniją“ vedė į priekį vienuolika metų, tačiau jo karjera grupėje prasidėjo dar beveik dešimtmečiu anksčiau. Iš specialisto pozicijos jis pakilo iki „Mineralinių vandenų“ vadovo, o vėliau jo lyderio savybes pasitelkėme vienai stipriausių statybos kompanijų Lietuvoje kurti. Linkiu Juliui sėkmės, dėkoju už profesionalumą ir neeilinius pasiekimus“, – teigia koncerno „MG Baltic“, kuriam priklauso „Mitnijos“ akcijos, prezidentas Darius Mockus.

Naujai paskirtas kompanijos vadovas Valentinas Cilcius daugiau nei dešimt metų vadovavo bendrovės statybų funkcijai. Iki tol devynerius metus dirbo statybų bendrovėje „Ranga IV“. Jis teigia, kad įmonė toliau nuosekliai įgyvendins savo strategiją, išlaikys lyderės pozicijas Lietuvoje ir sieks plėsti veiklą JK, Latvijoje, kitose stabiliose Europos šalių rinkose.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)