1. Pardavėjas telefonu

Pardavėjai telefonu skambina žmonėms, bandydami įsiūlyti įvairias prekes ar paslaugas. Paprastai daugelį žmonių tokie skambučiai labai erzina, todėl pardavėjai telefonu nuolat sulaukia įžeidinėjimų ir keiksmų. Kiekvieną dieną dirbti tokioje aplinkoje yra be galo sunku. Maža to, tokie pardavėjai gauna gana menką atlyginimą, nors ir turi galimybę uždirbti daugiau, nelygu pardavimų rezultatai.

2. Valytojas

Su valytojais dažnai būna elgiamasi netinkamai ir jiems dažnai tenka atlikti pačias bjauriausias užduotis. Deja, darbdaviai taip pat dažnai piktnaudžiauja jų pačių pasamdytais valytojais ir nemoka jiems sąžiningo atlygio. Dirbant šį darbą, reikai turėti storą odą ir sugebėti pasakyti „ne“, kai reikia. Verčiau ieškokite švaresnio darbo.

3. Vilkikų vairuotojas

Be to, kad vairuoti vilkiką yra pavojinga, šis darbas yra dar ir vienas blogiausių. Vykti į ilgus reisus ir dienų dienomis važiuoti greitkeliais yra labai nuobodu ir vieniša. Maža to, šis darbas paprastai neturi jokių perspektyvų ir nepalieka jokios erdvės asmeniniam tobulėjimui.

4. Kareivis

Šis darbas gali pelnyti aplinkinių pagarbą, nes tu dažniausiai kovoji už savo šalį. Nepaisant to, daugybė kariškių kenčia nuo psichinių problemų ir kitų su sveikata susijusių bėdų. Išbūti toli nuo savo artimųjų daug kam yra didelis iššūkis, nekalbant apie tai, kad daugybę kartų per dieną tikrinama tavo lova ir uniforma.

5. Socialinis darbuotojas

Žmonės, nusprendę dirbti socialinį darbą, dažnai susiduria su skausmingomis ir beviltiškomis situacijomis. Nors šis darbas gali būti prasmingas, įvairios aplinkybės ir socialinės problemos, kurias tenka spręsti šiems darbuotojams, gali būti labai varginančios ir pakenkti jų psichikai, ypač jei tenka dirbti su našlaičiais, smurto aukomis ar benamiais.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (6)