A.Beniulis turi 10 metų patirtį finansų srityje, rašoma pranešime spaudai. Pastaruosius 2 metus jis buvo „SME Finance“ pardavimų projektų vadovu, o iki tol patirtį kaupė dirbdamas SEB banke. Jis šiose pareigose pakeis Luką Baškį, kuris ir toliau dirbs „SME Finance“, tačiau bus atsakingas už įmonės plėtrą į naujas rinkas ir rūpinsis pardavimais Baltijos šalyse.

„Pagrindinis sėkmingo mūsų augimo rodiklis – darbuotojų atsidavimas bei atkaklumas. Tiek A.Beniulis, tiek L.Baškys yra tapę labai svarbia „SME Finance“ dalimi, todėl neabejoju, kad šie pokyčiai įneš dar daugiau energijos galvojant apie ateities tikslus“, – teigia „SME Finance“ vadovas Mindaugas Mikalajūnas.

Anot A.Beniulio, priimti naujus iššūkius jam nėra sunku dėl puikiai pažįstamos „SME Finance“ vidinės virtuvės, tačiau pokyčiai dėl didelio akcento Lietuvos rinkai taip pat taps ir didele atsakomybe.

„Džiaugiuosi suteikta galimybe panaudoti savo sukauptą patirtį užtikrinant tolesnę sėkmingą „SME Finance“ plėtrą. Tuo pačiu tai yra didelė atsakomybė, kadangi „SME Finance“ trumpoje perspektyvoje didžiąją dalį savo augimo planuoja būtent Lietuvos rinkoje. 2021 metais ir toliau aktyviai finansuosime Lietuvos smulkųjį ir vidutinį verslą, taip padėdami jam augti bei pasiekti užsibrėžtus tikslus“, – teigia jis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (7)