Direktorių valdybos nario ir stiuardesės istorijos buvo pasirinktos siekiant atkreipti žmonių dėmesį į naują pasaulinę iniciatyvą, kurios tikslas dalintis asmeninėmis istorijomis apie pandemijos laikotarpį aviacijos industrijoje, rašoma pranešime spaudai.

Pandemijos metu matėme ir girdėjome begalę istorijų: vienos įkvėpė mus veikti, kol kitos verte vėrė mūsų širdis. #MyCovidStory vienija pilotus, įmonių vadovus, įgulas, aviacijos ekspertus ir entuziastus, kurie atvirai pasakoja, kaip koronaviruso pandemija paveikė jų gyvenimus ir darbus aviacijos industrijoje.

Iniciatyvą pradėjo „AeroTime Hub“ – pirmaujantis aviacijos naujienų ir skaitmeninių sprendimų tiekėjas, įsikūręs Vilniuje, norėdamas dalintis skirtingomis aviacijos istorijomis, vildamasis, kad jos padės žmonėms visame pasaulyje, dokumentuos pandemijos laikotarpį ir skleis viltį bei optimizmą apie laukiančią ateitį.

Viena pirmųjų šios kampanijos istorijų dalinasi Vygaudas Ušackas, „Avia Solutions Group“ direktorių valdybos narys, pasitraukęs iš aktyvios politinės ir diplomatinės veiklos, kad prisijungtų prie aviacijos industrijoje veikiančios bendrovės prieš pat pandemiją. Po darbo įspūdingos tarptautinės karjeros, įskaitant Vašingtoną, Londoną, Maskvą ir Kabulą, Vygaudas matė visko, tačiau pandemija buvo tai, ko savo praktikoje jis dar nėra patyręs.

„Turėjome didelių planų 2020 m., mano vaidmuo buvo palaikyti verslą greito augimo laikotarpiu“, - sakė Vygaudas Ušackas. „Pasauliui panirus į pandemiją, mes niekada neatsisakėme savo ambicijų, ryžto ar tikslų“, – pridūrė jis. Žvelgdamas į aviacijos industrijos atsparumą šiais analogų neturinčiais laikais, Vygaudas mano, kad prisitaikyti ir tęsti savo darbus galima net susidūrus su didžiausiais sunkumais.

Kita iniciatyvos #MyCovidStory pradžiai pasirinkta istorija pasakoja savo verslą įkūrusios skrydžių palydovės Linos Majauskaitės kelionę. „Supratau, kad viskam yra sava priežastis, tad jei aviacija sustojo, tai reiškia, kad turiu judėti toliau, ieškoti, ko nors kito, kas leistų man pragyventi. Pandemija man leido suprasti, kad žmogus visada turi turėti tvirtą profesinį pagrindą. Turite rasti dar ką nors, kas verčia jus jausti aistrą“, sako Lina Majauskaitė.

„AeroTime Hub“ generalinis direktorius Richard Stephenson sakė: „Esame Vilniuje įsikūrusi įmonė, tad džiaugiamės galėję įtraukti dvi vietines istorijas kaip mūsų pasaulinės kampanijos pradžią ir dėkoju Vygaudui bei Linai už dalyvavimą. Mes jau paskelbėme daugybę #MyCovidStory istorijų, kurias mums papasakojo nuo negalinčių skraidyti lėktuvų įgulų narių, įkūrusių savo verslus iki industrijos senbuvių, pasidalijančių kaip jų įmonės susitaikė su pandemijos padariniais. Norime papasakoti daugiau istorijų iš savo aviacijos kolegų visame pasaulyje ir ieškome asmeninių prisiminimų iš aviacijos profesionalų ir entuziastų koronaviruso metu, kad ir kokie jie bebūtų. Niekada negalime žinoti, kam padėsime dalindamiesi šiomis istorijomis, bet tikime, jog ši iniciatyva padės daugumai skirtingų būdų.“

Linos Majauskaitės ir Vygaudo Ušacko istorijas skaitykite čia, „AeroTime Hub“.
Apie jų istorijas skaitykite „AeroTime Hub“ redakciją čia.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)