12
Kitas

Tęsinys

Kviečiame daugiau sužinoti apie penkis darbus, kuriuos būtų galima vadinti svajonių pragyvenimo šaltiniu.

„Lego“ profesorius

Vis dar jaučiatės tarsi vaikas? Greičiausiai jums tikrai patiktų „Lego“ profesoriaus darbas Kembridžo universitete.

Nors tiksliai pasakyti, su kuo tiksliai susijęs šis darbas, prestižinis universitetas negalėjo, prieš kurį laiką ieškojo profesorius, galinčio vadovauti „Lego Foundation“ universitete įsteigtam centrui, pranešė CNN. Remiantis turimais duomenimis, šis tyrimų centras didžiausią dėmesį skiria „žaidimo vaidmeniui ugdyme, žmogaus vystymesi ir mokymosi procese“.

Nors tikslių reikalavimų universitetas ir nenurodė, CNN pabrėžė, kad „tinkami kandidatai pirmiausia turėjo būti aistringi „Lego“ žaidimų entuziastai ir domėtis ankstyvuoju ugdymu“.

Vienintelė su šiuo darbu susijusi rizika? Užlipti ant „Ledo“ kaladės – tie, kam nors kartą teko patirti tokį malonumą, puikiai supras, kokia tai „saldi“ patirtis.

Lego

Vandens pramogų parkų atrakcionų bandytojas

Nuo 2013 metų Jungtinėje Karalystėje veikianti pramogų parkų rinkodaros bendrovė „First Choice“ pasiūlė tikrai unikalų darbo pasiūlymą: jie ieškojo vandens pramogų parkų atrakcionų bandytojo savo „SplashWorld“ vandens pramogų tinklui. Taip, viską perskaitėte teisingai – darbas pasipuošti maudymosi kostiumu, pozityviai nusiteikti pozityviai ir pramogauti vandens pramogų parke.

Toks darbo skelbimas pritraukė daugybę norinčiųjų su puikiais verbaliniais ir rašymo įgūdžiais, patirtimi socialinės žiniasklaidos srityje, noru keliauti ir galimybės prisitaikyti prie neapibrėžto darbo grafiko, rašo CNN. Laimingasis išrinktasis darbuotojas turėjo keliauti po bendrovės vandens pramogų parkus Europoje, Egipte, Tunise ir Tailande, kur pusę metų testavo pramogų smagumą. O už visą šį vargą gavo 20 tūkst. svarų.

Taigi, jeigu savo karjeroje norite sukelti nemenką bangą, ieškokite kažko panašaus į šį darbo pasiūlymą.

12
Kitas

Tęsinys

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (71)