Paskutinėje straipsnių ciklo „Kaip išsirinkti geriausią vietą dirbti“ dalyje – darbdavio reputacijos kūrimo specialistė Justina Darulytė pataria, kaip per darbo pokalbį suprasti, ar įmonė, kurioje ketinate dirbti, iš tikrųjų jums bus gera darbovietė. Kokius klausimus užduoti, kad išsiaiškintumėte, kaip čia elgiamasi su darbuotojais. Ir, kas geriau nei reitingai, TOP ar „geidžiamiausio“ darbdavio titulai parodo, ko kompanija iš tiesų verta.

Pirmąjį straipsnį – „Priežastis, dėl kurios darbuotojai sutiktų dirbti ir už mažesnę algą: dauguma darbdavių Lietuvoje apie tai net nepagalvotų“ – galite perskaityti čia. O antrąjį – „Paaiškino, kaip per darbo pokalbį su jumis elgtis negali: deja, Lietuvoje elgiasi – ir labai dažnai“ – štai čia.


– Justina, į ką labai svarbu atkreipti dėmesį pokalbio dėl darbo metu? Kokie ženklai rodo, kad įmonėje dirbti bus gerai arba, kad nebus?

– Labai geras klausimas. Iš tiesų, esame pratę, kad darbo pokalbyje tikrinamas yra kandidatas, tačiau net labai rekomenduočiau jau darbo pokalbyje paklausti klausimų, kurie padės įvertinti realų darbdavio veidą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)