14
Kitas

Mergelė (08.24–09.23)

Liūtas (07.23–08.23)

Liūtas – įmonės siela. Jūsų entuziazmas veržiasi per kraštus, spinduliuojate gera nuotaika. Niekam nekliūna net tai, kad kartas nuo karto sukeliate kokią nors dramelę.

Juk Liūtas bus tas, kuris iškeps keksiukų kolegos gimtadieniui ir suorganizuos kūdikio sutiktuvių šventę bendradarbei – nepamirš nei vieno. Tik neįsižeiskite, jei žmonės tuo pačiu neatsilygins. Toli gražu ne kiekvienas mąsto taip, kaip jūs. Taigi, jei ką nors darote, darykite nesitikėdami gauti atgal.

Jums smagu dirbti tuomet, kai susiduriate su iššūkiu: kompetentingu kolega ar sudėtinga užduotimi. Mėgstate būti dėmesio centre ir, kai jumis žavisi.

Žmonės jūsų klausosi, vertina nuomonę, todėl turite pateisinti jų pasitikėjimą ir elgtis taip, kad jūsų žodžiai sutaptų su veiksmais.

Jei darbe pajutote keistą įtampą, atvirai paklauskite kurio nors geranoriškai nusiteikusio bendradarbio, ar kitiems neatrodote arogantiškas. Taip galėjo nutikti ne todėl, kad toks esate, bet todėl, kad suvokimas, jog nusipelnote pačių geriausių dalykų, tarsi įaugęs jums į kraują. Tai nėra pasipūtimas, tai – sveikas pasitikėjimas savimi.

Būti vertinamais Liūtams taip svarbu, kad, užuot ieškoję didesnę algą ir geresnes sąlygas siūlančios darbovietės, lieka senoje. Taip, pagyros motyvuoja, bet banko sąskaitos nepapildo. O, jei nuo to kenčia jūsų šeima?.. Prisiminkite, jūs turite gauti tiek, kiek esate vertas!

Tinkamiausios specialybės: aktorius, mokytojas, advokatas, direktorius, renginių organizatorius, rašytojas, oratorius, kompiuterinių žaidimų kūrėjas, gyvūnų dresuotojas, treneris.

14
Kitas

Mergelė (08.24–09.23)

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (9)