14
Kitas

Jautis (04.21–05.21)

Avinas (03.21–04.20)

Esate gimęs vadovauti. Taigi, kodėl neturėtumėte? Jus motyvuoja iššūkiai, aistringai imatės kiekvieno projekto.

Nemėgstate, kai jums įsakinėja, tačiau žinote, kad iš karto vadovu netapsite. Todėl kantriai mokotės iš geriausių, kol vadovavimą perimate į savo rankas.

Didžiausia klaida, kurią darbe daro Avinas, nesidalija. Esate įsitikinęs, kad viską darote geriausiai, todėl dažnai nutinka taip, kad visas krūvis gula ant jūsų pečių. Turite suprasti: jei ofisas užsidaro 17 val., nėra ko sėdėti iki vidurnakčio. Išmokite dalintis, paskirkite užduočių pareigingam Jaučiui arba smulkmeniškam Skorpionui.

Tai, kad turite tvirtą nuomonę, gali paversti jus per griežtu. Saugokitės, kad netaptumėte diktatoriumi, kurio nemėgs nei vienas kolega. Jei esate vadovas, palaikykite savo darbuotojus, girkite, skatinkite juos, parodykite, kad vertinate jų darbą. Nustebsite, kokios didelės galios turi geras žodis.

Nemėgstate atidėlioti. Jums atrodo, kad reikia viską daryti čia ir dabar. Tai yra puiku! Visgi, jei persistengsite, aplinkiniai ims jausti spaudimą. O tai gali duoti priešingą rezultatą: ore tvyrančią neigiamą energiją ir sustojusius darbus.

Stebėkite savo temperamentą. Ne paslaptis, kad esate emocionalus. Greitai supykstate ir tai parodote. Darbe tam ne vieta.

Raskite būdą, kaip savo emocijas išlieti... po darbo. Daugiau sportuokite, suraskite hobį, išsipasakokite žmogui, kuris jus supranta. Galų gale išeikite į mišką ir išsirėkite.

Tinkamiausios specialybės: verslininkas, advokatas, kaskadininkas, saviugdos specialistas, redaktorius, dėstytojas, pardavėjas, kirpėjas, alternatyvios medicinos specialistas.

14
Kitas

Jautis (04.21–05.21)

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)