Stipriai išaugo susidomėjimas „prekių surinkėjų“, „užsakymų surinkėjų“ bei darbo pasiūlymais sandėliuose, kurie šiuo metu gali sulaukti šimtų kandidatų. Vidutinis kandidatų skaičius į tokio pobūdžio skelbimus Baltijos šalyse siekia apie 69 kandidatus į vieną skelbimą, tačiau pasitaiko ir tokių, kurie sulaukia ir daugiau nei 300 CV.

„Mūsų kolegos iš Latvijos bei Estijos portalų sutinka, jog šiuo metu patys populiariausi skelbimai, susiję su prekių surinkimu“, - sako Raimonda Tatarėlytė, CVMarket.lt portalo rinkodaros vadovė. „Taip pat išaugo susidomėjimas sandėlių darbuotojų, krautuvų vairuotojų, pasiuntinių (kurjerių), elektroninių parduotuvių administratorių ir duomenų įvedimo darbuotojų pareigomis - vidutiniškai daugiau nei 40 kandidatų į šias darbo vietas“.

CVMarket.lt atstovė taip pat priduria pastebinti, jog tam tikrose sferose ne tik kandidatai tapo aktyvesni – kai kurios gamybos bei mažmeninės prekybos įmonės pradėjo ieškoti papildomos darbo jėgos, kuri galėtų padėti susitvarkyti su augančia tam tikrų prekių ar paslaugų paklausa.

TOP5 pozicijos, kuriuos šiuo metu sulaukia daugiausia kandidatų:

1. Surinkėjas
2. Sandėlio darbuotojas / autokrautuvo vairuotojas
3. Duomenų įvedimo specialistas
4. Kurjeris
5. Internetinės parduotuvės administratorius

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (11)