1. Whoopi Goldberg

Whoopi Goldberg

Whoopi Goldberg pradėjo karjerą pramogų srityje kaip rašytoja ir komikė, rašoma tinklalapyje motivationgrid.com. Pirmas jos vaidybinis darbas – vaidmuo filme „Purpurinė pieva“ („The Color Purple“), sukurtame pagal tokio paties pavadinimo romaną. Po to ji ėmė vaidinti kine, televizijos filmuose, teatre. Vienas garsiausių jos vaidmenų – „Žvaigždžių kelias. Kita karta“. Ji – viena iš nedaugelio komikų, pelniusi „Tony“, „Grammy“ ir „Oskaro“ apdovanojimus. Iki karjeros kino srityje ji dirbo grimuotoja morge ir plytų klojėja.

2. Harrisonas Fordas

Harrison Ford

Harrisonas Fordas yra sukūręs daug įsimintinų kino filmų personažų. Filmuodamasis jis bendravo su garsiausiais Holivudo aktoriais, režisieriais ir prodiuseriais. Tiesa, garsenybių pažinojo ir iš kitos srities – prieš aktoriaus karjerą H. Fordas dirbo dailide ir baldų gamintoju, jis yra gaminęs baldų Valerie Harper ir Richardui Dreyfussui.

3. Cindy Crawford

Cindy Crawford

Cindy Crawford – viena garsiausių visų laikų modelių. Ji jau keturis dešimtmečius puikuojasi ant žurnalų viršelių ir nepanašu, kad ketintų sustoti. C. Crwford ištekėjusi už verslininko Richardo Gerberio. Ji ne tik dirba modeliu, bet ir turi savo odos ir plaukų priežiūros priemonių kompaniją „Meaningful Beauty“. Jos kompanijos reklamose dažnai filmuojasi garsenybės. O ką ji veikė iki garsių ir pelningų savo darbų? Plieskiant saulei, rinko kukurūzus Ilinojaus valstijoje.

4. Jennifer Aniston

Jennifer Aniston

Garsūs aktoriai pelno žiūrovų susižavėjimą, nes įtikinamai vaidina vienokius ar kitokius personažus. Regis, aktoriai turėtų būti sėkmingi pardavėjai. Deja, Jennifer Aniston atveju tai nepasitvirtino. Jos pačios ir gerbėjų laimei, J. Aniston dirbo prekyboje, skambinant telefonu. Ši jos profesinė veikla truko dvi savaites.

5. Stephenas Kingas

Rašytojas Stephenas Kingas

Stephenas Kingas parašė daug romanų, nuo kurių viso pasaulio skaitytojai tiesiog negali atsitraukti. Jis sukūrė daugybę keliančių siaubą ir tuo pačiu žadinančių užuojautą personažų. Pagal daugelį jo knygų sukurta filmų, mini serialų. S. Kingas po šiai dienai tebėra produktyvus rašytojas. Tiesa, karjeros pradžia buvo kur kas kuklesnė – jis dirbo durininku mokykloje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)