Iš viso sulaukta daugiau nei 200 tūkst. skaitytojų balsų, o konkurse 8 nominacijoms siūlyta 260 Lietuvos įmonių. Įmonės buvo itin aktyvios ir tarp kai kurių virė intensyvi kova.

Antradienį 8 nominacijų nugalėtojai buvo pakviesti į apdovanojimus Vilniuje, „Multikino“ kino teatre. Apdovanojimus įteikė projekto iniciatorius CVbankas.lt vadovas Tomas Toleikis.

Paslaugų kategorijoje daugiausiai skaitytojų balsų surinko rinkos lyderė, moderni ir veikli įmonė „Eurovaistinė“. Įmonė skelbia, kad jos darbuotojus vienija bendras siekis – padėti žmonėms būti sveikais ir jaustis gerai, teikiant kokybiškas farmacines paslaugas.

Apdovanojimą atsiėmė „Eurovaistinės“ valdybos pirmininkė Ingrida Damulienė.

Finansų kategorijoje daugiausiai skaitytojų balsų surinko įmonė „Cardinity“. Bendrovė vysto mokėjimo sistemą, kuri pardavėjams suteikia galimybę priimti mokėjimus kortelėmis iš viso pasaulio. „Fintech“ srities įmonė dirba daugiau nei 10 metų ir teikia paslaugas klientams daugiau nei 30-tyje pasaulio šalių.

Apdovanojimą atsiėmė „Cardinity“ produkto vadovas Justas Urbonas.

Transporto kategorijoje daugiausiai skaitytojų balsų surinko logistikos kompanija „Hegelmann Transporte“, kurią vienija tūkstančiai darbuotojų. Tai – viena didžiausių transporto paslaugų bendrovių Lietuvoje, kuri yra 7-ta įmonė Lietuvoje pagal priimtų darbuotojų skaičių, o įmonės vadovų vyrų ir moterų santykis – lygus.

Apdovanojimą atsiėmė „Hegelmann Transporte“ Žmogiškųjų išteklių skyriaus vadovė Aistė Mardosaitė.

IT ir technologijų kategorijoje daugiausiai skaitytojų balsų surinko „Bitė Lietuva“. Įmonė jau anksčiau buvo pripažinta Lietuvos ir Baltijos šalių įmone, kurioje – geriausia dirbti. Bendrovė skelbia, kad jos darbuotojai džiaugiasi sveika darbo aplinka, nes darbe galima pusryčiauti, mankštintis, atsivesti vaikus ir augintinius.

Apdovanojimą atsiėmė „Bitė Lietuva“ vykdantysis direktorius Pranas Kuisys ir Žmonių ambasados vadovė Eglė Staniulionė.

Statybų kategorijoje daugiausiai skaitytojų balsų surinko „KG Constructions“. Įmonės ambicija ne tik statyti, projektuoti ir gaminti, ji nori sukurti socialinę naudą. Taigi pagrindinis tikslas – būti socialiai atsakinga įmone, kurios darbuotojai vieningai įsitraukia į labdaringas veiklas, tausoja aplinką, nori būti geruoju pavyzdžiu kitiems.

Apdovanojimą atsiėmė „KG Constructions“ generalinis direktorius Linas Karžinauskas.

Vadovas pirmiausia akcentavo, kad dėl pavadinime esančių raidžių „KG“ dažnai žmonės įmonę sieja su „Kauno grūdais“. Tačiau esą šios dvi įmonės neturi nieko bendro: „K“ raidė reiškia Karžinauską, o „G“ – partnerius Guzikauskus.

„Tai yra visiškai lietuviška įmonė, kurioje dirba daugiau kaip 400 žmonių. Kalbame apie motyvuotus ir draugiškus darbuotojus, apie aplinką, kuri skatina kovoti už įmonę. Mes tokius darbuotojus turime ir labai didžiuojamės“, – apdovanojimų metu kalbėjo L. Karžinauskas.

Pramonės / gamybos kategorijoje daugiausiai skaitytojų balsų surinko „EMP Recycling“. Tai – didžiausia Baltijos šalyse elektroninių atliekų perdirbimo įmonė, kuri savo veikla siekia mažinti užterštumą, – diegia ir naudoja švarias technologijas, šviečia ir skatina gyventojus rūpintis savo aplinka.

Apdovanojimą atsiėmė „EMP Recycling“ Personalo vadovė Giedrė Stepučinskienė.

„Dirbame jau daug metų ir tapti lyderiais nėra labai lengva. Jei būtų lengva, jais būtų kiekvienas. Dėkoju savo darbuotojams, kurie žino, kaip savo srityje būti lyderiais“, – sakė ji.

Prekybos kategorijoje daugiausiai skaitytojų balsų surinko „DEPO“. Lietuvoje 5-iose parduotuvėse dirba daugiau nei 700 darbuotojų.

Apdovanojimą atsiėmė parduotuvių vadovės Rita Šotlandienė ir Jolanta Beinoravičienė.


„Labai smagu, kad Lietuvoje esame kaip naujokai, bet jau kartu su visais galime skinti nominaciją. Ačiū už palaikymą“, – dėkojo „DEPO“ atstovė.

SUPERDARBDAVYS 2019 nominaciją pelnė „Hegelmann Transporte“.

Apdovanojimas reiškia, kad mes, kaip darbdavys, einame tinkama linkme. Sugebame įtraukti, suvienyti, motyvuoti darbuotojus viena linkme ir vienu tikslu bei pasiekti aukščiausių rezultatų. Mums, kaip darbdaviui, visa tai svarbu ir kasdieniuose projektuose“ , – sakė įmonės Žmogiškųjų išteklių skyriaus vadovė A. Mardosaitė.

Dar viena įmonės atstovė pridūrė, kad šiuo metu kitų šalių – Čekijos, Latvijos, Vokietijos, Prancūzijos – „Hegelmann Transporte“ biurai švenčia. Visi esą gavo tortus su užrašu „Lietuva, Hegelmann Lithuania, Superdarbdavys“.

„Visi mes švenčiame, dabar važiuosime į Kauną švęsti su savo biuru“, – sakė ji.

Laimėtojai buvo apdovanoti statulėlėmis, kurios sukurtos specialiai šiems apdovanojimams, bendradarbiaujant su dailininke Dalia Kirkutiene.

Vilniuje, „Multikino“ kino teatre, apdovanojimų metu taip pat vyko seminaras „Įmonės kultūra. Kaip sukurti motyvuotų ir sumanių žmonių komandą?“ Konferencijos metu trys pranešėjai, žmogiškųjų išteklių ekspertai – Tomas Misiukonis, Gintarė Varnelė ir Arturas Navickas – darbdaviams ir personalo specialistams kalbėjo aktualiomis temomis, kurios apima darbuotojų paiešką, esamų darbuotojų motyvaciją, vidinę įmonės kultūrą, asmeninį tobulėjimą, įmonių sėkmės istorijas ir pan.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (33)