SUPER DARBDAVYS 2019 – „Hegelmann Transporte“ – 113 094 balsai;

IT / Technologijos – „Bitė Lietuva“ – 87 165 balsai;

Finansai – „Cardinity“ – 2 055 balsai;

Prekyba – „DEPO“ – 5 755 balsai;

Transportas – „Hegelmann Transporte“ – 113 094 balsai;

Paslaugos – „Eurovaistinė“ – 23 806 balsai;

Pramonė / gamyba – „EMP recycling“ – 24 564 balsai;

Statyba – „KG Constructions“ – 16 787 balsai.

Iš viso konkurse dalyvavo 260 įmonių.

Superdarbdavys

Projekto iniciatoriai CVbankas.lt dėkoja visiems dalyviams ir džiaugiasi „Hegelmann“ kolektyvo pergale.

„Atkaklus bendro tikslo siekimas ir tikras komandinis darbas dar kartą įrodo – kartu galite pasiekti viską. Neabejojame, kad šis kolektyvas labai gerai iliustruoja geriausios komandos pavyzdį ir yra puikus įkvėpėjas kitiems darbdaviams. Džiugu, kad „Hegelmann“ yra ne tik puikus verslo partneris, bet ir pilietiškas, socialiai atsakingas ir į darbuotoją orientuotas darbdavys“, – „Superdarbdavio“ nugalėtojus sveikina CVbankas.lt vadovas Tomas Toleikis.

Antradienį iš kandidatų anketų buvo trinami balsai, kurie buvo surinkti ne pagal taisykles. Projekto „Superdarbdavys2019“ taisyklėse buvo numatyta, kad: <...> „10. Už „Superdarbdavys 2019” galima balsuoti spaudžiant balsavimo mygtuką. Balsų kiekis yra ribojamas. Iš vieno IP adreso leidžiama balsuoti 10 kartų per parą. Nustačius sukčiavimo atvejį, pasiliekama teisė pašalinti įmonę ir/ar anuliuoti balsus be perspėjimo.

Balsuodamas DELFI skaitytojas suteikia konkurso organizatoriui teisę tvarkyti IP adresą konkurso nugalėtojų nustatymo ir sąžiningo balsavimo užtikrinimo tikslu.“

Sveikiname laimėtojus, su kuriais netrukus susisieksime ir pakviesime į apdovanojimų renginį, kuris vyks sausio 21 d. Vilniuje, „Multikino“ kino teatre.

Apdovanojimų metu taip pat vyks seminaras „Įmonės kultūra. Kaip sukurti motyvuotų ir sumanių žmonių komandą?“ Konferencijos metu bus nagrinėjamos darbdaviams ir personalo specialistams aktualios temos, apimančios darbuotojų paiešką, esamų darbuotojų motyvaciją, vidinę įmonės kultūrą, asmeninį tobulėjimą, įmonių sėkmės istorijas ir pan.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (99)