Skrydžių palydovai atskleidė 10 dalykų, kuriuos jie pastebi lėktuve, nors keleiviams šie dalykai dažniausiai prasprūsta pro akis.

Kai keleivis skrenda be jokio bagažo

„Visada atkreipiu dėmesį, jei keleivis skrenda be jokio bagažo, net be rankinės, tai man atrodo keista“, – pasakė „United Airlines“ dirbantis skrydžių palydovas.

Nekaip nusiteikę keleiviai

„Jei žmogui bloga diena, aš iš karto tai pastebiu, – sako „United Airlines“ dirbantis skrydžių palydovas. – Tai matyti iš žmogaus kūno kalbos ar veido išraiškų, galbūt galima pastebėti, kad žmogus verkė. Žinau, kad kelionė lėktuvu dažnam žmogui yra sunkus išbandymas.“

Ką reiškia garso signalas lėktuvo salone

„Lėktuve pasigirsta nemažai garsinių signalų, kurie lėktuvo įgulai reiškia skirtingus dalykus, bet keleiviai nežino, ką jie reiškia “, – sako „Delta Air Lines“ skrydžių palydovas.

Vienas signalas gali reikšti telefono skambutį, kitas – kad lėktuvas pasiekė 3 tūkst. metrų aukštį, dar kitas – kad galima atsisegti saugos diržą arba reikia jį prisisegti ir t.t., aiškina ji.

Kuriam keleiviui labiausiai reikia pagalbos

„Visada pastebiu, kai keliauja mama viena su vaiku, nes jai gali prireikti papildomos pagalbos arba kiek daugiau kantrybės, – sako skrydžių palydovė iš „Delta“ oro linijų bendrovės. – Taip pat pastebiu, jei keleivis itin stipriai įsikimba į kėdės porankius – tai dažniausiai parodo skrydžio baimę, ir kad galbūt jam arba jai reikia su kažkuo pasikalbėti.“

Kur artimiausias išėjimas

„Aš visada žinau, kur yra artimiausias avarinis išėjimas“, – sako „Worldwide Jet“ skrydžių palydovė Lauren Redling.

Kurie keleiviai labiausiai nerimauja

„Nerimaujantį keleivį galiu pastebėti iš už mylios, – sako „PSA Airlines“ dirbantis skrydžių palydovas Kevinas Cainas. – Nemokama taurė vyno padeda nuraminti nervus, ir diena tampa puiki.“

Kai keleiviai bando laikyti rankinę ant kelių, o ne pakiša po priekyje esančia sėdyne

„Visada pastebiu, jei jie laiko rankinę ant kelių – visada, – sako oro linijų bendrovės „Envoy Air“ palydovė. – Kad ir kaip jie nuo manęs tai slėptų, visada pamatau. “

Kur yra tualetas

„Aš visada žinau, kur yra tualetas, o statistinis keleivis to nežino“, – pasakė „Envoy“ skrydžių palydovas.

Kurios vietos lėktuve nešvarios

„Keleiviai, atrodo, nesusimąsto, kad lėktuve kas nors gali būti nešvaru, ir tai yra gana keista“, – stebisi „Mesa Airlines“ skrydžių palydovė Sally Ann MacLagan.

Kaip keleiviai apsirengę

„Aš nerimauju, kai keleivis apsirengęs žieminę striukę, nors lauke vasara“, – sako S. A. MacLagan.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (21)