R. Pleteras keturiolika metų dirbo didžiausioje nekilnojamojo turto įmonėje Lietuvoje „Ober-Haus“, pastaruosius penkerius metus buvo įmonės generalinis direktorius.

„Džiaugiuosi, kad Remigijus nusprendė prisijungti prie įmonės „Bonava“. Puikus jo rinkos išmanymas, lyderystės įgūdžiai bei dėmesys rinkodarai ir pardavimams padės užtikrinti įmonės „Bonava“ augimą Vilniuje“, – teigia „Bonavos“ Sankt Peterburgo ir Baltijos šalių regionų prezidentas Michaelas Björklundas.

„Bonava“ į Lietuvos būsto rinką žengti ketina turėdama panašius planus, pasiūlymus ir statybų sistemas, kurios sėkmingai naudojamos Estijoje ir Latvijoje – šiose šalyse įmonė šiuo metu užima pirmaujančias pozicijas. „Bonavos“ tikslas – įsigyti pirmąjį žemės sklypą Vilniuje iki 2019 m. pabaigos.

„Bonavos“ vizija – kurti kaimynystes, kuriose žmonės mėgautųsi puikia gyvenimo kokybe. Vilniaus rinkai norėtume pasiūlyti savo tarptautinę patirtį projektų kūrimo, virtualių projektavimo ir statybos technologijų srityse bei suteikti įžvalgų apie klientų poreikius, kad būsimi gyventojai galėtų mėgautis savo namais bei draugyste su kaimynais“, – teigia M. Björklundas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją