„Per visą šį laikotarpį daug dirbome, nuolat augome, pasiekdami rekordinius klientų ir darbuotojų pasitenkinimo rodiklius. Tapome didžiausiu aukščiausios kokybės paslaugas teikiančių klientų aptarnavimo centrų Lietuvoje. Šiuo metu įmonė plečiasi ir daug dirba skaitmenizacijose ir robotizacijos srityse, kurios su kiekviena diena tampa vis aktualesnės ir neabejotinai turės įtakos darbo rinkai “, – sako V. Šapolė.

„Dėkojame Vaidai Šapolei už nuoširdų darbą ir atsidavimą „Transcom“ įmonei. Per visus šiuo metus buvo įgyvendintas ne vienas svarbus projektas, dėl kurių šiandien esame viena iš pirmaujančių klientų aptarnavimo paslaugas teikiančių įmonių Lietuvoje. Linkime Vaidai sėkmės tolimesniame jos karjeros etape“, – sako A. Andriatytė.

Naujoji laikinai vykdančiosios direktorės pareigas einanti A. Andriatytė įmonėje dirba daugiau nei 17 metų, per šį laikotarpį ji užėmė skirtingas pozicijas įmonės viduje.

„Esu dėkinga įmonės vadovams ir darbuotojams už pasitikėjimą. Šiandien susiduriame su daugeliui įmonių aktualiais iššūkias, kuriuos galime įveikti tik dirbdami išvien. Esamų darbuotojų išlaikymas ir naujų pritraukimas, skaitmenizacijos ir robotizacijos procesų diegimas klientų aptarnavime - tai tik keli iššūkiai, su kuriais susiduria šiuolaikinis verslas. Todėl turime nuolat ieškoti sprendimų, kaip būti priekyje ir diktuoti rinkos tendencijas“, – teigė A. Andriatytė.

Šiuo metu „Transcom“ savo veiklą vykdo Vilniuje ir Kaune, įmonėje dirba per 800 darbuotojų. „Transcom“ veikia 20-yje pasaulio šalių ir dirba su didžiausiomis įmonėmis bei žinomiausiais prekiniais ženklais iš energetikos, finansų, logistikos, paslaugų, turizmo bei kitų sektorių.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją