Pirmasis epizodas pirmiausia pasirodė vakarų Australijoje 9 val. ryto, kai dauguma darbuotojų pradeda darbus, ir 11 val. vakarinėje šalies dalyje.

Kaip praneša „The West Australian“, darbo advokatas Daniel Stojanoski pranašavo, jog dauguma australų darbuotojų pirmadienį pasiims laisvadienį.

Kitas Haringtonas seriale "Sostų karai"

„Dalis darbuotojų tai padarys teisėtai, pasiimdami vieną atostogų dieną, kita dalis apsimes, jog serga. Esu įsitikinęs, kad tikrai atsiras daugiau žmonių, kurie pasiims laisvadienį, kad galėtų pažiūrėti „Sostų karus“, nes šiandien pirmadienis ir tikrai svarbus įvykis“, kalbėjo jis.

Tačiau advokatas įspėjo darbuotojus, kuriems patarė nemeluoti darbdaviams dėl ligos ir vietoje to pasiimti laisvą dieną arba paklausti vadovų dėl lankstesnės darbo pradžios ir pabaigos.

Kompiuteriniai žaidimai ir žaidėjai, Technorama nuotr.

„TV Tonight“ tinklaraštininkas David Knoxas taip pat pasisakė šia karšta tema darbuotojų ligą jis vadina „Westerositu“, mat šie epizodai yra apie viduramžių pasaulį, vadinamą „Westeros“. Jis taip pat spėjo, kad daugiau kaip pusę milijono australų pirmąją seriją žiūrės gyvai.

„Jei tavo kolega pranešė, jog susirgo, tikimybė, kad jis pasigavo westerositą, kuris greičiausiai dar pasikartos artimiausias kelias savaites“, rašo jis.

Sostų karai

Serialo gerbėjai Twitteryje pasidalino savo reakcijomis, pripažindami, jog šiandien nėjo į darbą.

Viena moteris rašė: „Mano pirmoji diena naujame darbe ir šiuo metu man rūpi tik „Sostų karai“. Prašau, galiu apsimesti, jog sergu, pasislėpti ir žiūrėti šią seriją?“

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (138)