Nuo 2005-ųjų metų „Swedbank“ dirbanti A. Jonaitytė-Karalienė savo karjeros banke metu išbandė skirtingas pozicijas. Ji ėjo mokymų konsultantės, projektų vadovės, personalo verslo partnerės, banko karjeros centro vadovės pareigas.

„Džiaugiuosi šiuo Agnės karjeros žingsniu. Vertinu ilgametę jos patirtį personalo srityje ir strateginį matymą. Tikiu, kad jos gebėjimas įtraukti ir įkvėpti žmones padės ir toliau stiprinti darbuotojų pasitenkinimą ir ambasadorystę „Swedbank“,– sako Dovilė Grigienė, „Swedbank“ Lietuvoje vadovė.

A. Jonaitytė-Karalienė yra įgijusi organizacijų psichologijos magistro laipsnį, ir šiuo metu ji baigia ketverių metų psichoterapijos studijas institute „Dialogas“. Kartu su kolege Milda Autukaite rašo profesinį tinklaraštį karjeros valdymo ir personalo temomis http://www.livingcareer.net.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)