B. Gatesas sako, kad mėgsta šokoladinius pusryčių dribsnius „Cocoa Puffs“, bet jo žmona Melinda minėjo Betsy Layne vidurinės mokyklos mokiniams, kad jis nevalgo pusryčių.

Jei nekeliauja, B. Gatesas rytą leidžia prabangiame name Medinoje, Vašingtono valstijoje. 2016 m. didžiulis namas įvertintas 124 mln. dolerių.

Kaip 2008 m. rašė laikraštis „New York times“, rytais B. Gatesas ryte treniruojasi su bėgimo takeliu, tuo pat metu žiūrėdamas mokomuosius DVD įrašus iš „Great Courses“ serijos.

Jis mėgsta žaisti tenisą.

Tenisas

Kiekvieną rytą B. Gatesas peržiūri naujienas. Įprastai skaito „The New York Times“, „The Wall Street Journal“ ir „The Economist“.

Pasak „The Telegraph“, jo dienotvarkė suskirstyta 5 min. intervalais, kaip ir kompanijų „Tesla“ ir „SpaceX“ įkūrėjo Elono Musko. Kiekviena akimirka kruopščiai suplanuota.

Milijardieriaus dienotvarkėje – daugybė užduočių. Jis įpratęs užsirašinėti savo planus ir idėjas.

„Reddit AMA“ rašė, kad paklaustas, kokį sumuštinį mėgsta priešpiečiams, B. Gatesas atsakė – sūrainį.

Knyga

B. Gatesas be galo mėgsta skaityti, knygoms jis visada skiria laiko. Savo asmeniniame tinklaraštyje jis rekomenduoja daugybę knygų.

Skaito milijardierius savo didžiulėje bibliotekoje. Joje yra ir labai retų, senų knygų, net ir garsioji Leonardo da Vinci knyga „Codex Leicester“.

Jei nedirba ir neskaito, B. Gatesas leidžia laiką su trimis savo vaikais.

Šeima

Jis ypač mėgsta lankytis neįprastose vietose su sūnumi, pvz., elektrinėse, raketų šachtose. „Jam patinka mokytis kartu su manim“, – sakė B. Gatesa leidiniui „Quartz“.

B. Gatesas labiausiai mėgsta leisti laiką su šeima, o savaitgaliais jam patinka pažaisti bridžą.
O kaip didžiausias planetos turtuolis atsipalaiduoja po darbingų dienų? Pasirodo – dirbdamas namų ruošos darbus.

Chemiją indams plauti gali pakeisti indų plovimas indaplovėje

2014 m. B. Gatesas sakė „Reddit“, kad kiekvieną vakarą plauna indus. Pasak jo, galėtų suplauti ir kiti, bet jis mėgsta juos plauti savaip.

B. Gatesas stengiasi kiekvieną naktį išmiegoti septynias valandas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (49)