Šaulys. Laukia paaukštinimas darbe

Šiemet atkakliai sieksite paaukštinimo darbe. Pasiruoškite atversti naują puslapį karjeros srityje. Nepailsdami triūsite, kol nepasieksite to, ko trokštate ir neliksite patenkinti savo finansine padėtimi.

Sėkmingi periodai: Metų pradžioje, padedant Marsui ir Uranui, vertės stipriai rikiuoti. Ieškote darbo? Balandis – tinkamas metas pasitelkti žavesį ir iškalbą, siekiant naujų aukštumų.

Astrologo patarimas: Rugpjūtį jūsų nuomonės nebus paisoma. Bet užuot pykusis, pasistenkite įsisąmoninti, kad žmonės skirtingi ir ieškokite kompromiso.

Ožiaragis. Tvirtai pasiryžę pasieksite to, ko trokštate

Kartu su naujais metais ateina nauji iššūkiai, atsakomybės, spaudimas, bet nesijaudinkite – turite užtektinai vidinių išteklių ir su viskuo susidorosite. Parodykite, ko esate verti, ir užbaikite 2019-uosius be savigraužų.

Sėkmingi periodai: Pavasaris – tinkamas laikotarpis pradėti ilgalaikį projektą, gegužę atsipirks ilgalaikės pastangos ir triūsas. Ieškote darbo? Birželį savo kūrybingumu įkvėpsite daugelį žmonių ir pritrauksite galimą darbdavį.

Astrologo patarimas: Jums atrodo, kad laukia milijonas darbų ir pečius slegia nemaža našta. Patartina nesistengti visko nudirbti vienam, juk dažnai raktas į sėkmę yra komandinis darbas.

Darbo ieškanti mergina

Vandenis. Pozityvūs pokyčiai jau matyti horizonte

2019 m. stenkitės pažaboti savo impulsyvumą – šiemet nekantrumas ir noras viską daryti iš karto neretai tik apsunkins padėtį. Sąmoningai valdykite savo energiją ir norą veikti, ypač jei tikitės sulaukti paaukštinimo darbe.

Sėkmingi periodai: Nuo rugsėjo žvaigždės talkins, jų pagalba ir turimas derybininko talentas padės pasiekti puikių rezultatų. Metų pabaigoje nestigs naujų idėjų, dalį išsinešite ir į ateinančius 2020-uosius. Ieškote darbo? Gruodį kūrybingumas ir vaizduotė veiks visu pajėgumu, tad neleiskite laiko veltui ir išsiųskite CV. Kas žino, gal šiuos metus baigsite naujame darbe.

Astrologo patarimas: Vasarai įpusėjus gali būti sunku susikaupti darbe. Pasiruoškite sunkesniam laikotarpiui iš anksto – susidarykite darbotvarkę, iš anksto susiplanuokite atostogas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (7)