Mergelė. Stiprinkite ryžtą

Šiemet turite stiprinti ryžtą ir visko imtis su dvigubai didesniu atkaklumu. Motyvacijos jums nestinga, nebent gali pritrūkti energijos. Stenkitės išlaikyti koncentraciją, net jei užduotis stipriai vargina.

Sėkmingi periodai: Metų pradžioje talentai ir sėkmė padės užmegzti gerus santykius su kolegomis ar verslo partneriais. Balandį jausite pakylėjimą. Ieškote darbo? Gegužę galite sulaukti viliojančio pasiūlymo.

Astrologo patarimas: Po atostogų ar laisvadienių gal apimti tingumas, tad progresas sulėtės. Stenkitės išlikti susikaupę, stiprinkite motyvaciją, kad atsigriebtumėte už prarastą laiką.

Svarstyklės. Už pastangas bus atlyginta

Ryžto šiemet jums nestigs. Gali tekti priimti sudėtingų sprendimų, bet galiausiai viskas išsispręs palankiai. Geriausias to rodiklis – skaičiai banko sąskaitoje.

Sėkmingi periodai: Metų pradžia palanki finansiniu požiūriu – sudarysite sėkmingą sandorį savo veiklos srityje. Ieškote darbo? Kovas ir gegužė – palankūs mėnesiai tobulintis profesinėje srityje, ypač kovo 11 d.

Astrologo patarimas: Darbe nesivelkite į konfliktus, kurie nėra tiesiogiai susiję su jumis.

Skorpionas. Ar jaučiate sėkmės skonį?

2019 m. viduje nubus troškimas maksimaliai save realizuoti. Norėsite pademonstruoti turimas geriausias savo savybes, o tai pastebės jūsų vadovai. Apskritai šie metai jums – ypač sėkmingi.

Sėkmingi periodai: Vos prasidės 2019-ieji, imsite judėti dideliu greičiu. Sausį suprasite, kad pakanka pasitikėjimo savimi, kad nebijote rizikuoti – o tai duos vaisių. Ieškote darbo? Rugsėjį, ypač iki vidurio, pasinaudokite bet kokia horizonte pasirodžiusia galimybe.

Astrologo patarimas: Stenkitės, kad nepriklausomybė neatskirtų jūsų nuo kitų. Siekite išlaikyti gerus santykius su kolegomis ir verslo partneriais.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją