Į „Lietuvos geležinkelius“ Tomas Radėnas ateina iš „Luminor“ banko, kur nuo 2007-ųjų vadovavo vidaus audito skyriui, tuomet dar „DNB NORD Banke“, vėliau vidaus audito departamentui, o bankams apsijungus ėjo tas pačias pareigas ir banke „Luminor“. Prieš tai jis 9 metus dirbo Lietuvos banko Kredito įstaigų priežiūros departamente.

„Lietuvos geležinkeliuose“ diegiame aukščiausius skaidrumo standartus, remiamės pažangiausia tarptautine patirtimi. Vidaus auditas yra ypatingai svarbi funkcija „Lietuvos geležinkelių“ grupėje, kuri padės užtikrinti aukščiausius skaidrumo standartus“, – teigia „Lietuvos geležinkelių“ generalinis direktorius Mantas Bartuška.

Bendrovės vadovas priduria, jog kuriant visos įmonių grupės valdymo modelį buvo remiamasi geriausiomis korporatyvinio valdymo praktikomis, o T. Radėno sukaupta patirtis vertingai papildys „Lietuvos geležinkelius“.

„Mačiau, kad paskutiniais metais „Lietuvos geležinkeliai“ yra teisingame pertvarkų kelyje, vis gerėja veiklos rezultatai, o ateičiai numatyti ambicingi tikslai. Džiaugiuosi prisijungęs prie vienos stambiausių Lietuvos įmonių, kur galėsiu dalintis savo sukauptomis žiniomis su kolegomis, o komandos įžvalgomis – su bendrovės vadovybe“, – sako prie „Lietuvos geležinkelių“ vadovų komandos prisijungęs Tomas Radėnas.

T. Radėnas taip pat yra vidaus audito, rizikos ir kokybės valdymo specialistus vienijančios Vidaus auditorių asociacijos valdybos narys bei Partnerystės ir bendradarbiavimo komiteto pirmininkas.
„Lietuvos geležinkeliai“ taip pat vykdo atranką nepriklausomo audito komiteto nario pozicijai užimti.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)