„Mūsų partnerių komanda plečiasi ir šiuo metu Baltijos šalyse TGS Baltic vadovauja 25 partneriai. Esame pasiruošę suteikti daugiau atsakomybių jauniems ir talentingiems kolegoms. Tiek Lauras, tiek Aurimas yra aukščiausio lygio teisės ekspertai, itin orientuoti į klientų verslą, išmano jų industrijas, seka naujienas, tad suteikia klientams kur kas didesnę vertę nei rinkoje įprasta tikėtis iš teisininkų. Su šiais žmonėmis mūsų partnerių komanda pasiruošusi kokybiškai naujam veiklos etapui“, – sako TGS Baltic vadovaujantysis partneris Vilius Bernatonis.

Dr. L. Butkevičius yra ilgametę advokato praktiką turintis ir puikiai Baltijos šalių teisinių paslaugų rinkoje žinomas konkurencijos teisės ekspertas. Jo praktika apima įvairius koncentracijų priežiūros klausimus, klientų atstovavimą konkurenciją ribojančių susitarimų ir piktnaudžiavimo dominuojančia padėtimi tyrimuose bei teismuose, konsultavimą kitais konkurencijos teisės klausimais.

L. Butkevičius dirbo su lyderiaujančiomis bendrovėmis Baltijos šalyse, kaip UAB MAXIMA ir UAB EUROAPOTHECA, taip pat kitomis tarptautinėmis ir vietos bendrovėmis. L. Butkevičius yra ilgametis Vilniaus universiteto Teisės fakulteto dėstytojas, yra parengęs mokslinių ir praktinių straipsnių įvairiomis konkurencijos teisės temomis, veda mokymus, dalyvauja konferencijose, seminaruose ir viešose diskusijose įvairiomis konkurencijos teisės ir politikos temomis.

A. Pauliukevičius prie TGS Baltic prisijungė 2005 metais po studijų Briuselio universitete ir yra įmonių įsigijimų ir susijungimų teisės praktikos profesionalas, per daugiau nei 13 metų praktiką konsultavęs klientus, įgyvendinant daugelį įvairaus dydžio ir kompleksiškumo įmonių įsigijimo sandorių. Per pastaruosius metus A. Pauliukevičius konsultavo klientus tokiuose projektuose kaip AB „Audimas“ akcijų įsigijimas, AB „Novaturas“ pirminis viešas akcijų siūlymas, UAB „Freor LT“ akcijų įsigijimas, bei UAB „EMP Recycling“ akcijų pardavimas. A. Pauliukevičius taip pat turi sukaupęs reikšmingos patirties, konsultuojant tarptautines ir nacionalines bendroves koncentracijų kontrolės klausimais.

Šiuo metu TGS Baltic kontorai Lietuvoje vadovauja 14 partnerių.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją