Dvyniai. Negailėkite energijos ir pastangų

Nors metų pradžia karjeros reikalams – ne pati sėkmingiausia, apskritai 2019-aisiais atsidėsite darbinei veiklai visa širdimi, o vadovai tai pastebės. Atsidavimas žada įdomių, stebinančių rezultatų. Būkite atidūs su kolegomis – nedovanotinas net menkiausias aplaidumas iš jūsų pusės.

Sėkmingi periodai: Jums ypač sėkmingi bus birželis, rugsėjis ir gruodis – viskas susidėlios į vietas. Ieškote darbo? Su Marso ir Merkurijaus pagalba birželis – tinkamas mėnuo atsidėti paieškoms. Atlygis garantuotas!

Astrologo patarimas: Nuo lapkričio 15 iki 20 dienos vis patikrinkite banko sąskaitą, saugokitės sukčių, nes jūsų pinigai gali atsidurti ne tose rankose.

Vėžys. Tvirtai pasiryžus viskas įmanoma

Šiais metais jums nestigs tvirto ryžto, be to, visa širdimi atsidėsite darbui. Parodysite žmonėms, ką sugebate ir metams baigiantis pagaliau užbaigsite projektą, su kuriuo ilgai dirbote.

Sėkmingi periodai: Pirmas metų mėnuo sausis bus išties sėkmingas, jausitės kupini pasitikėjimo savimi, jo pakaks ir likusiems metams. Jausitės gebantys uždegti žmonės, iniciatyvūs, veiklūs. Ieškote darbo? Sėkmės mėnesiai – lapkritis ir gruodis. Nebijokite praplėsti horizontų ir pasidairyti naujų perspektyvų užsienyje.

Astrologo patarimas: Nors ir jaučiatės savimi pasitikintys, stenkitės, kad jis nebūtų palaikytas arogancija, antraip suprastės santykiai su kolegomis. Galite supykdyti žmones, kurių pagalbos reikės ateityje, tad geriau to nedaryti.

Liūtas. Laukia nelengvi metai

Brangūs Liūtai, nusiteikite darbingiems metams. Teks susidurti su daugybe kliūčių, kolegos visaip trukdys jūsų progresui. Tik pasišventimas ir atkaklumas padės išlipti sausiems iš vandens. Vis tik nesėkmės atveju kils pagunda keisti darbą.

Sėkmingi periodai: Šiemet laukia nemažai pokyčių, galite netekti darbo ar kardinaliai pakeisti profesiją. Nenusiminkite – nuo rugsėjo reikalai ims taisytis. Ieškote darbo? Visi rugsėjį užmegzti kontaktai bus kažkuo naudingi.

Astrologo patarimas: Birželis bus sunkus mėnuo, tačiau nenuleiskite rankų ir nepraraskite vilties.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją