Žuvys: už pastangas bus atlyginta

Šiais metais Žuvų ženklo žmonės bus ypač ryžtingi, niekas negalės jų sulaikyti. Jausite stiprią motyvaciją ir dėsite visas įmanomas pastangas, kad parodytumėte savo bosui, ko esate verti. Kad ir ką darytumėte, nepervertinkite savo gebėjimų – būkite sąžiningi patys sau, pripažinkite savo ribas.

Sėkmingi periodai: Gruodis – tinkamas metas užbaigti svarbų sandorį ar pasirašyti sutartį. Ieškote darbo? Pradėti kažką naujo patartina rugpjūtį. Kažkas atostogaus ir ilsėsis, o jūs daug dirbsite, kad būtumėte pastebėti, tiesa, pastangos atsipirks. Galbūt sulauksite pasiūlymo iš užsienio.

Astrologo patarimas: Spalio pabaigoje venkite įtemptų situacijų su kolegomis. Stenkite maksimaliai susitelkti į savo darbą.

Avinų laukia puikūs metai

Brangūs Avino ženklo atstovai, šie metai bus kupini ambicingų projektų ir iššūkių. Sėkmės garantas – atkaklus tikslo siekimas, pozityvus mąstymas ir naudojimasis visomis įmanomomis priemonėmis.

Sėkmingi periodai: Balandį ir gegužę jausite mažiau įtampos, jums seksis. Rugsėjį didelė tikimybė pasiekti tikslų. Ieškote darbo? Balandis – tam tinkamas metas.

Astrologo patarimas: Stenkitės būti lankstūs, prisitaikyti, nes darbe laukia daug permainų.

Jautis: karjeros srityje laukia sėkmė

2019-ieji žada daug pozityvių įvykių Jaučio Zodiako ženklo atstovams. Drąsa, energija ir darbo etika – garantai, kad pasieksite puikių rezultatų. Stenkitės puoselėti geriausias savybes.

Sėkmingi periodai: sėkmės mėnesiu galima vadinti balandį, o baigiantis metams reikalai eisis dar sklandžiau – jūsų talentai sulauks tinkamo pripažinimo, bus sudaryti svarbūs sandoriai, finansinė padėtis pagerės. Ieškote darbo? Baigiantis lapkričiui turėtumėte rasti.

Astrologo patarimas: Sausį nebūkite pernelyg godūs. Stenkitės išlikti kantrūs, jei nenorite sugadinti santykių su klientu.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)