Poste jis pakeitė buvusią Lietuvos pašto vadovę Liną Minderienę, dirbusią vos tris mėnesius.
Nuo lapkričio 9 dienos dirbantis R. Sartatavičius BNS teigė, kad LPK yra viena didžiausių ir seniausiai veikiančių Lietuvos verslo struktūrų.

„Mano užduotis – tęsti pradėtus darbus ir, atsižvelgiant į naujus iššūkius, sudaryti naujus strateginius tikslus“, – BNS sakė naujasis LPK vykdomasis direktorius.

R. Sartatavičius yra jau trečias žmogus šiame poste šiemet – balandį pasitraukė Giedrė Švedienė, o vėliau – ir ją pakeitusi L. Minderienė. R. Sartatavičius tikisi, kad LPK vadovybė dabar bus stabili.

„Aš tikiuosi ir tikiu, kad situacija stabilizuosis. Noriu nuveikti darbus, per pirmąsias savaites gilinuosi į vidinę struktūrą, kalbuosi su administracijos žmonėmis, taip pat pagal galimybes susitikinėsiu su asocijuotais nariais. Noriu susidaryti įspūdį, ko iš konfederacijos tikisi nariai ir tuo pagrindu sudaryti strateginį planą tiek ilgesniam, tiek trumpesniam laikui“, – komentavo R. Sartatavičius.

R. Sartatavičius sako planuojantis dirbti „ne vienerius ir ne dvejus metus“.

Žurnalisto išsilavinimą turintis R. Sartatavičius taip pat vadovauja viešajai įstaigai „Viktorijos leidyba“. 2005-2014 m. jis vadovavo kompaktinių diskų gamintojos „BOD Group“ prekybos ir rinkodaros skyriui, vėliau metus dirbo jos vykdomuoju direktoriumi.

R. Sartatavičius yra vadovavęs reklamos agentūrai „Insarta“, o karjeros pradžioje šešerius metus dirbo Lietuvos televizijoje.

LPK prezidentas yra verslininkas Robertas Dargis.

Šaltinis
Temos
It is prohibited to copy and republish the text of this publication without a written permission from UAB „BNS“.
BNS
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)