Naujasis vadovas karjerą įmonėje pradėjo 2012 m. vyresniojo .Net inžinieriaus pozicijoje. Per daugiau nei šešis metus specialistas puikiai įgyvendino įvairius projektus, su kuriais dirbo, tapo komandos vadovu, kiek vėliau – inžinerinio departamento vadovu. Jo vadovaujamas departamentas išaugo į 60 inžinierių komandą, kuri yra pasiskirsčiusi Vilniuje ir Kaune.

„Per visus savo darbo įmonėje metus Edmundas pelnė visos globalios mūsų komandos pasitikėjimą ir pagarbą. Džiaugiuosi, kad turime vadovą, kuris sėkmingai „išaugo“ įmonės viduje ir savo darbu bei asmeninėmis vertybėmis puikiai įsilieja į įmonės kultūrą“, – Kauno vadovą pristato Viktoras Gurgždys, įmonės viceprezidentas ir Lietuvos padalinio vadovas.

Pagrindiniai E. Kėvišo tikslai – auginti komandą ir jos kompetencijas teikiant aukštos kokybės produktus klientams.

„Pasitikiu savo komanda, sieksiu išlaikyti ją motyvuotą ir visapusiškai augančią. Esu tam, kad padėčiau jai įveikti kylančius iššūkius bei išlaikyčiau kolektyvo dėmesį į bendrus kompanijos prioritetus bei tikslus“, – sako E. Kėvišas, „Devbridge Group“ Kauno ofiso vadovas.

„Devbridge Group” – JAV programavimo paslaugų įmonė, kurios centrinė būstinė yra Čikagoje. Tarptautinę įmonės komandą sudaro virš 400 darbuotojų. Jie pasiskirstę Čikagos, Toronto, Londono, Kauno ir Vilniaus padaliniuose.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją