Statybos, remontas ar būsto įsirengimas visuomet yra nemenkas išbandymas santykiams – tą galėtų patvirtinti tikriausiai visi, drauge praėję naujų namų įrenginėjimo etapus. Nuo sienų spalvos pasirinkimo ir rimtesnių iššūkių – tenka priimti daugybę sprendimų, ieškoti abipusiai priimtinų kompromisų. Įtampos netrūksta, tačiau atsisukus atgalios dauguma nesusipratimų tik kelią juoką. Būtent per humoro prizmę laidoje ir bus siekiama įtampą paversti maloniomis akimirkomis.

Laidos „Raktas į namus“ svečiai pasakos savo statybų ir namų įsirengimo istorijas, pasidalins sunkumais, su kuriais susidūrė, pasakos, pagal kokius kriterijus priiminėjo vienus ar kitus sprendimus, kaip pasidalino darbais ir atsakomybėmis. O savo sričių specialistai pasidalins naudingais statybų ir interjero patarimais, praversiančiais ne tik konsultuojamai šeimai, bet ir laidos žiūrovams.

Delfi TV kanale – nauja laida „Raktas į namus“

„Tikrai ne veltui sakoma, kad statant namą svarbu neišsiskirti – šiame posakyje iš tiesų yra didelė dalis tiesos. Todėl ir mūsų laida – ne tik apie pačias statybas, bet ir apie dviejų žmonių santykį statybų procese. Kiekvienas būstas yra unikalus, kaip ir mūsų pašnekovai, tačiau su vienokiais ar kitokiais statybų iššūkiais susiduria visi. Norime, kad mūsų laidos svečiai papasakotų savo istorijas, kuriose dauguma žiūrovų tikriausiai atpažins ir patys save. Laidoje išgirsite ir naudingų savo sričių specialistų patarimų, sužinosite apie statybų naujoves, technologijas bei galimus sprendimus“ – apie netrukus pasirodysiančią laidą pasakoja jos kūrėjai.

Naują Delfi TV laidą „Raktai į namus“ žiūrėkite nuo balandžio 4 dienos, kiekvieną sekmadienį 11:00 val.

Delfi TV – nemokamas televizijos kanalas pasiekiamas visiems Lietuvos gyventojams. Nerandi? Kreipkis į savo televizijos tiekėją arba įjunk kanalų skenavimą savo televizoriuje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)