Ko gero, kiekvienuose namuose galima rasti tokią erdvę, kuri atlieka sandėliuko funkciją. Tačiau ir ją galima sutvarkyti. Tai „Delfi.tv“ laidoje „Meistro dienoraštis“ įrodė meistras Ramūnas, nuosavame name esančią katilinę pavertęs į estetišką ir tvarkingą prieangį. Kaip jam tai pavyko?

Prieš pradedant darbus, patalpą būtina paruošti: iškraustyti visus daiktus, paruošti sienas perdažymui. Pirmiausia, sienos nuglaistomos, tuomet jos gruntuojamos ir tik tada dažomos.

Šiuo atveju meistras Ramūnas, tvarkydamas katilinę, numatė, kad vamzdžius, skalbyklę, džiovyklę ir pan., slėps lemtomis, sukaldamas spintą. Todėl prieš jas perkant reikėjo išmatuoti visas patalpas.
Darbus meistras pradeda darkart išmatuodamas patalpas, tuomet nupirktas lentas supjausto pagal atliktus matavimus. Meistras Ramūnas akcentuoja, kad labai svarbu yra teisingai išmatuoti erdves, kurios bus tvarkomos.

Kaip meistrui sekėsi tvarkyti katilinę, ir kaip ji atrodo po remonto, žiūrėkite „Delfi.tv“ laidoje „Meistro dienoraštis“.

Nauja „Delfi.tv“ laida „Meistro dienoraštis“ – praktinių patarimų laida visiems mėgstantiems patiems atlikti namų ūkio darbus. Nuo plytelių klijavimo iki terasų stogo dengimo. Nuo geriausių valymo priemonių iki dizaino sprendimų. Jūs taip pat galite tapti meistro dienoraščio dalimi: jeigu reikia padėti atlikti smulkų namų ūkio darbą, o gal trūksta švaros patarimo? Kreipkitės! Kiekvieną sekmadienį per Delfi.tv

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)