I. Šapovalovas, kalbėdamas apie sienų ir grindų plyteles, išskiria 2 svarbius aspektus. Renkantis sienines plyteles svarbu atsižvelgti į patį dizainą, kaip ta plytelė atrodo ir išmatavimus. Grindų plytelės, pasak specialisto, specializuojasi šiek tiek kitaip. Čia svarbiausia – atsparumas. Grindų plytelės skirstomos pagal keramiką arba akmens masę.

Specialistas pabrėžia, kad plytelės iš akmens masės yra atsparios praktiškai viskam. Jas galima naudoti tiek lauke, tiek viduje. Tokios plytelės taip pat atsparios ir šalčiui, ir purvo poveikiui, nes lengvai valomos. I. Šapovalovas išskiria ir pagrindinį plytelių iš akmens masės minusą – tokių plytelių klojimas sudėtingesnis. Jas sunkiau supjaustyti, išgręžti skyles, todėl, pasak pašnekovo, rinkdamiesi plyteles vonios patalpų sienoms, žmonės dažniau renkasi keramiką, o grindims – akmens masę.

Daugiau apie plyteles, kokios naujausios jų tendencijos, žiūrėkite vaizdo įraše.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)