Moteris papasakojo papasakojo, kad žaidimų aikštelės idėja kilo todėl, kad šiuo metu šeimoje auga viena maža mergaitė, o taip pat laukiama ir kitos. Anksčiau buvo padaryta medinė aikštelė, tačiau per du metus mediena supuvo, todėl teko galvoti kažką naujo.

Ji atskleidė, kad pačią aikštelę padaryti užtruko nemažai laiko. Pirmiausia vyras padarė sūpynes praėjusiais metais, darbas vykdavo savaitgaliais nuo ankstyvo ryto iki vėlaus vakaro. Beveik tiek pat darbo teko įdėti ir meistraujant čiuožyklą su smėlio dėže.

Aikštelė padaryta iš metalo, strypai suveržti varžtais ir nudažyti karščiui atspariais dažais, panaudota nuo karščio limpanti stogo danga. Čiuožyklą taip pat teko pirkti parduotuvėje.

„Mano vyras savarankiškas, pasidarė stakles, jis domisi tokiais dalykais. „Youtube“ pasižiūri ir paskui konstruoja“, – apie vyro talentą kalbėjo Karolina.

Anot paties Karolinos vyro, didžiausias iššūkis buvo sugalvoti, kaip viskas turėtų atrodyti ir savo viziją paversti realybe. Jis pripažino, kad vakarais prieš eidamas miegoti, vis svarstė mintyse, kaip viską įgyvendinti.

Pasak jo, projektas nebuvo itin pigus ir medžiagos atsiėjo apie 700 eurų, savo darbo vyras nepaskaičiavo. Visgi, pačiam pasidaryti pavyko pigiau nei nusipirkti.

„Tūkstantį eurų mažiausiai sutaupiau. Kiek domėjausi, vien tokios sūpynės kainuotų apie 800-900 eurų“, – teigė lietuvis ir pridūrė, kad pati čiuožyklos idėja yra visiškai originali ir niekur kitur jis tokios nebuvo matęs.

Pasak jo, norintiems pasidaryti kažką panašaus, reikėtų nebijoti eksperimentuoti, nes pačiam pasidarius, tas daiktas būna daug mielesnis nei nusipirkus.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (26)