Paroda suskirstyta į kelias zonas. Pagrindinėje arenos salėje įsikūrusios statybų ir šildymo įmonių paviljonai. Pirmame aukšte yra interjero bei baldų, o nulinį aukštą užėmė nekilnojamo turto ekspozicijos. Šiemet pastarųjų kategorijos ekspozicijos išskirstytos į atskiras zonas.

Kiekvieną parodos dieną vyks renginiai ir seminarai. Ketvirtadienį vyksta statybų konferencija „Gervė“, penktadienį vyks nekilnojamo turto pranešimai, o šeštadienį parodos dalyviai seminaruose pristatinės savo produkciją.

Be to, parodoje vyksta būsto kreditavimo, pristatomos idėjos ir patarimai statantiems, projektuojantiems, renovuojantiems būstą.

„Kiekvienais metais atsiranda nauji dalyviai, pristatomos naujovės. Šiemet tradicinėje „Namų pasaulio“ parodoje daugiau dalyvauja interjero ir baldų įmonės. Kiekvienais metais sulaukiame dalyvių ir iš kaimyninių valstybių, daugiausiai iš Latvijos ir Estijos“, - DELFI sakė parodos projekto vadovė Ilma Gibavičienė.

Parodoje per 4 dienas kasmet apsilanko apie 30 tūkstančių lankytojų.

Tradiciškai „Namų pasaulio“ parodoje daugiausia dėmesio skiriama šioms temoms: statybinės medžiagos, konstrukcijos bei technologijos, vidinės ir išorinės apdailos medžiagos ir priemonės, dažai, lakai ir kita buitinė chemija, santechnika ir santechniniai įrengimai, inžinerinė įranga, šildymo, vėdinimo, oro kondicionavimo sistemos, garso ir termoizoliacinės medžiagos, išorinės ir vidaus durys, langai, vartai pirtys, baseinai, jų įranga, gyvenamosios aplinkos tvarkymas, butų ir pastatų apsaugos priemonės, jų sistemos, vidaus ir lauko baldai, nekilnojamasis turtas, architektūra, interjero paslaugos.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)